Ne vegyèl ,vettem 2 karabèly dottal necces már benne .A kiegèszítők elfèrnek azzal nincs problèma . A belsejèt már varrni kellett elengedett a belső szövet varrás.
Fegyvertokok, fegyvermarkolatok, kiegészítők
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Re: Fegyvertokok, fegyvermarkolatok, kiegészítők
Hogy érted, hogy neccesen fér el benne két karabély?
Túl vastag lesz és nem lehet összehúzni normálisan a cipzárt?
Ez ugye dupla tok, egyik oldalra egyik, másikra másik, középen egy szivacsos elválasztóval.
A képen egy AR van benne 30as tárral, meg méretek alapján nem lesz gond,
Nemrég vettem egy tipik válltáskás "range-bag" típusú táskát kéz alól, de rá kellett jönnöm, hogy nem lettem vele előrébb.
Pisztolyok (az se mind) lőszer, kulacs, stb elfér benne szépen rendezetten.. de ezt egy sima hátizsák is tudja.
Merev övet tokkal, tártartókkal felszerelve már nem tudok ebbe se beletenni.
Vagy ez, vagy a mil-tec lesz egy ~húszassal többért.
Többi amit nézegettem és még számomra emészthető áron vannak egész egyszerűen így vagy úgy, de nem ilyen praktikusak..
- montecarlo
- Fórumtag
Vágott sörétes fegyverkoffer
Véleményeteket kérném, hogy sörétes lőfegyver szállításának követelményét teljesíti-e szerintetek ez a doboz, azaz hogy "a fegyver és a lőszer
elkülönítetten csomagolva".
Egy kézzel kivehető forgácslap választja el az alsó részt a felsőtől.
Re: Vágott sörétes fegyverkoffer
Véleményem szerint igen. Ha egy nejlonszatyor választaná el a töltényeket a luparatól (a nemlőszert a nemfegyvertől? ) , akkor is. Sehol sincs előírva az elkülönítés módja. Külön van? Külön. Pont úgy, mint az eggyel korábbi hozzászólásban szereplő range bag-ben. #jóleszazúgymontecarlo írta: ↑2024.12.03. 23:44 Véleményeteket kérném, hogy sörétes lőfegyver szállításának követelményét teljesíti-e szerintetek ez a doboz, azaz hogy "a fegyver és a lőszer
2022-02-28 13.27.25.jpg2022-09-18 10.44.41.jpg
Si vis pacem - CCCLVII magnum… μολὼν λαβέ
Ez piros shotgun adapterekkel kitömött koffer valahogy mindig a lenti verset juttatja eszembemontecarlo írta: ↑2024.12.03. 23:44 Véleményeteket kérném, hogy sörétes lőfegyver szállításának követelményét teljesíti-e szerintetek ez a doboz, azaz hogy "a fegyver és a lőszer
2022-02-28 13.27.25.jpg2022-09-18 10.44.41.jpg
- montecarlo
- Fórumtag
Jómagam egy Decathlonban vásárolt, 9000 Ft-os íjász táskát használok. Bírja a súlyt és rendesen lehet bele pakolni.
A képen nagyjából látható, hogy nagyjából mi fér el benne. Gyakorlatilag, ha raksz bele elválasztó szivacsot, akkor két rétegben is beleférnek a cuccok.
https://www.decathlon.hu/p/taska-ijasza ... mc=8772051
Sztem meg nem ok így. Az a lényeg hogy ne lehessen egyben felkapni egy táskát amiben fegyverek ÉS lőszerek is vannak. Nyilván itt az illetéktelenek általi felkapásra gondolva, legalábbis anno nekem így magyarázták, hogy erre gondolt a költő az elkülönítve szállitásnál. Mondjuk kényelmetlenebb, de én mindig külön tatyóban viszem a lőszert és a tárakat, másikban meg a vasakat.Petya357 írta: ↑2024.12.04. 00:02 Véleményem szerint igen. Ha egy nejlonszatyor választaná el a töltényeket a luparatól (a nemlőszert a nemfegyvertől? ) , akkor is. Sehol sincs előírva az elkülönítés módja. Külön van? Külön. Pont úgy, mint az eggyel korábbi hozzászólásban szereplő range bag-ben. #jóleszazúgy
Mindegy, mire gondolt. Az számít, ami le van írva...Roberto68 írta: ↑2024.12.04. 19:54 Sztem meg nem ok így. Az a lényeg hogy ne lehessen egyben felkapni egy táskát amiben fegyverek ÉS lőszerek is vannak. Nyilván itt az illetéktelenek általi felkapásra gondolva, legalábbis anno nekem így magyarázták, hogy erre gondolt a költő az elkülönítve szállitásnál. Mondjuk kényelmetlenebb, de én mindig külön tatyóban viszem a lőszert és a tárakat, másikban meg a vasakat.
Pont ezért kell jogszabályt úgy írni, hogy az legyen leírva, amit jelent. A magyar fegyverjog kodifikációja elejétől végéig botrányos. A tartalma is soxor, de az más kérdés.
Ez a Te értelmezesed. Nekem - őszintén - kicsit izzadságszagúnak tűnik az, amit Neked annó magyaráztak még hogy ne tudják felkapni a tolvajok? WTF IMHO ez nem szempont.
Az saját elméletem az, hogy ne álcázd a viselést szállításnak. Pontosan úgy, mint a húszcentis kést is csak elcsomagolva szállíthatod. Nincs szó felkapásról meg elfutásról, hanem az a lényeg, hogy egy mozdulattal TE ne tudd leszűrni vele a more-t. Egy mozdulattal TE ne tudd tűzkesszé tenni a fegyvert. Mert akkor kvázi már viselnéd, ami kishazánkban verboten
Persze az is lehet, hogy nincs igazam. Viszont ami egészen biztos - hogy tökmindegy mi ketten mire gondoltunk , sőt az is teljesen mindegy, hogy anno mire gondolt a jogalkotó! Csak az számít, hogy mi van oda írva (+a gyakorlatban ezt hogy értelmezi a hatóság) ebben a kérdésben AndyAnek adnék igazat.
+1Petya357 írta: ↑2024.12.05. 08:35 Ez a Te értelmezesed. Nekem - őszintén - kicsit izzadságszagúnak tűnik az, amit Neked annó magyaráztak még hogy ne tudják felkapni a tolvajok? WTF IMHO ez nem szempont.
Az saját elméletem az, hogy ne álcázd a viselést szállításnak. Pontosan úgy, mint a húszcentis kést is csak elcsomagolva szállíthatod. Nincs szó felkapásról meg elfutásról, hanem az a lényeg, hogy egy mozdulattal TE ne tudd leszűrni vele a more-t. Egy mozdulattal TE ne tudd tűzkesszé tenni a fegyvert. Mert akkor kvázi már viselnéd, ami kishazánkban verboten
Nagyjából értek veled egyet, de a magyarázatod már "kicsit izzadságszagúnak tűnik". Egy cippes tokban szállított puskát, még ha maga a TÁR töltve vagyon is, "egy mozdulattal tűzkesszé tenni a fegyvert", azt a mozdulatot azért megnézném! Cippes tok kocsiból ki, cippzár elhúz, pusek kivesz, csőre tölt. Szépen ívelt mozdulat ez!Petya357 írta: ↑2024.12.05. 08:35 Ez a Te értelmezesed. Nekem - őszintén - kicsit izzadságszagúnak tűnik az, amit Neked annó magyaráztak még hogy ne tudják felkapni a tolvajok? WTF IMHO ez nem szempont.
Persze az is lehet, hogy nincs igazam. Viszont ami egészen biztos - hogy tökmindegy mi ketten mire gondoltunk , sőt az is teljesen mindegy, hogy anno mire gondolt a jogalkotó! Csak az számít, hogy mi van oda írva (+a gyakorlatban ezt hogy értelmezi a hatóság) ebben a kérdésben AndyAnek adnék igazat.
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Zdenek, egy felvidéki haverom régen laptophoz való válltáskában hordta a sport revolverét. (Mostanra kinőtte az infantilis kuruckodást. Meglett családapa, és békés egyetemi tanár lett belőle) A zipzár csak félig volt behúzva - be tudott nyúlni érte.jó ha van írta: ↑2024.12.05. 18:03 Nagyjából értek veled egyet, de a magyarázatod már "kicsit izzadságszagúnak tűnik". Egy cippes tokban szállított puskát, még ha maga a TÁR töltve vagyon is, "egy mozdulattal tűzkesszé tenni a fegyvert", azt a mozdulatot azért megnézném! Cippes tok kocsiból ki, cippzár elhúz, pusek kivesz, csőre tölt. Szépen ívelt mozdulat ez!
A fegyver mellett ott volt egy gyorstöltő, Winchester Silvertip sportlőszerrel. Két mozdulattal tűzkész fegyver volt a kezében.
Ha a pisztoly eleve töltött lett volna, akkor szó szerint csak egy mozdulat. De nem merte az a piros vonalat átlépni.
Pedig ha belegondolsz, lenne logika az ilyen szinten elkülönítve szállitásban… Azért biztos volt már rá példa, hogy vhol ottfelejtődött egy táska, ami így használhatatlan. Vagy csak fegyver, vagy csak lőszer, egyik a másik nélkül mit sem ér, legalábbis ott, azonnal.
Nyilván lehet a többi általad leírt ok is a háttérben, sosem fogjuk megtudni, ezt max egymás között beszélik meg a jogalkotók, nem velünk földi halandókkal, akik elszenvedik az ilyen értelmezhetetlen agymenéseiket
- montecarlo
- Fórumtag
Jó lesz ez a doboz, fegyverrel és lőszerrel benne, köszi mindenkinek.
Mai szerzemény (TOZ-63, azaz 16-os), csak akkor fér bele majd, ha levágatom coachgunnak, egy ideig még hagyom eredeti hosszon.
Mai szerzemény (TOZ-63, azaz 16-os), csak akkor fér bele majd, ha levágatom coachgunnak, egy ideig még hagyom eredeti hosszon.
Lackfi Jánost kortárs költőt egyszer elhívtak egy suliba, ahol pont az ő verset elemezték. Jól szórakozott s verselemzésen, hogy “mire gondolt a költő” - mondta hogy konkrétan ő a költő, és becsszóra nem arra gondolt - de a tanárnő hajthatatlan voltRoberto68 írta: ↑2024.12.05. 19:57 Pedig ha belegondolsz, lenne logika az ilyen szinten elkülönítve szállitásban… Azért biztos volt már rá példa, hogy vhol ottfelejtődött egy táska, ami így használhatatlan. Vagy csak fegyver, vagy csak lőszer, egyik a másik nélkül mit sem ér, legalábbis ott, azonnal.
Nyilván lehet a többi általad leírt ok is a háttérben, sosem fogjuk megtudni, ezt max egymás között beszélik meg a jogalkotók, nem velünk földi halandókkal, akik elszenvedik az ilyen értelmezhetetlen agymenéseiket
Akkor ez kb olyan mint a Timothé Chalamet hasonmásverseny, amire beugrott maga a művész úr is és nem sikerült megnyernie
Attól még úgy van, ahogyan írtam. Nem ő volt a saját maga legjobb hasonmása, mert ő nem hasonmás, hanem az eredeti.
Adele is részt vett a saját hasonmás versenyén, és csak akkor "bukott le", amikor elkezdett énekelni. Akkor már mindenkinek leesett, hogy ez egy kandi kamera stílusú átverős verseny volt, nem igazi.
Nézzük:Petya357 írta: ↑2024.12.05. 18:36 Zdenek, egy felvidéki haverom régen laptophoz való válltáskában hordta a sport revolverét. (Mostanra kinőtte az infantilis kuruckodást. Meglett családapa, és békés egyetemi tanár lett belőle) A zipzár csak félig volt behúzva - be tudott nyúlni érte.
A fegyver mellett ott volt egy gyorstöltő, Winchester Silvertip sportlőszerrel. Két mozdulattal tűzkész fegyver volt a kezében.
Ha a pisztoly eleve töltött lett volna, akkor szó szerint csak egy mozdulat. De nem merte az a piros vonalat átlépni.
Mondjuk, töltött revkónál (bár a puskát is így kell szállítani, de legye a te példád), ha a kivesz, célra tart, céloz, lő sort egy mozdulatnak veszem (mert úriember vagyok veled ), akkor a kivesz, kinyit, gyorstöltőt is kivesz, betölt (amit csak bizonyos szögben tartva tud megtenni), becsuk, célra tart, céloz, lő sort már sokkal kevésbé tudom egy mozdulatnak venni. Főleg hogy előbbi verzióhoz egy kéz ölég, utóbbihoz kettő köll.
Mindezek mellett, én is baromságnak tartom, hogy aki tarthat és használhat lőfegyvert, az nem viselheti. Főleg hogy egyet viselve esetleg megakadályozhatja, hogy másik nyócat elvegyenek tüle...
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
Szia,jó ha van írta: ↑2024.12.06. 13:23
" A zipzár csak félig volt behúzva - be tudott nyúlni érte.
Ha a pisztoly eleve töltött lett volna, akkor szó szerint csak egy mozdulat."
Nézzük:
Mondjuk, töltött revkónál (bár a puskát is így kell szállítani, de legye a te példád), ha a kivesz, célra tart, céloz, lő sort egy mozdulatnak veszem (mert úriember vagyok veled ), akkor a kivesz, kinyit, gyorstöltőt is kivesz, betölt (amit csak bizonyos szögben tartva tud megtenni), becsuk, célra tart, céloz, lő sort már sokkal kevésbé tudom egy mozdulatnak venni. Főleg hogy előbbi verzióhoz egy kéz ölég, utóbbihoz kettő köll.
Mindezek mellett, én is baromságnak tartom, hogy aki tarthat és használhat lőfegyvert, az nem viselheti. Főleg hogy egyet viselve esetleg megakadályozhatja, hogy másik nyócat elvegyenek tüle...
Nem is kell egy mozdulatnak venned, mert Petya szerint is 2.
Bel
Korábban írt egy mozdulatos elővetelről.
De az általad idézett bejegyzésében 2 mozdulatnak leírt cselekvéssor is többször 2
Convoj lámpákban a driver hol val beépítve ? A kapcsoló részbe , vagy a ledhez ? Nem bírok a programozással ...