kalasnyikov.hu

A magyar fegyvertartók fóruma

Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan

WildBear23
Veterán
Veterán

Re: kalasnyikov.hu

Hozzászólás Szerző: WildBear23 »

AndyA írta: 2024.09.20. 13:33 A gyalogkakukk ellen is mindig a farkasnak szurkol az ember. :-)
Miért, itt ki nem Hessler ezredesnek szurkolt..? ;-)

*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
montecarlo
Fórumtag
Fórumtag

Re: AK 75-ös csigatár

Hozzászólás Szerző: montecarlo »

Azaz!

Nemrég néztem meg ezt a játékfilmet róla.

Köszi a vásárlás előtti konzultációt!

MV5BMjAwNzAwNDYxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDMxNTQyMQ@@._V1_.jpg
MV5BMjAwNzAwNDYxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDMxNTQyMQ@@._V1_.jpg (35.18 KiB) Megtekintve 2064 alkalommal
Kojak írta: 2024.10.06. 23:07 Egy 44 perces "mókázáshoz" mindig hasznos. :D

RY5437.jpg
G.D
Veterán
Veterán

Hozzászólás Szerző: G.D »

Kép
"Nem a bugyi a legjobb dolog a világon - de nagyon közel van hozzá."
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gvass1 »

G.D írta: 2024.10.14. 21:35 Kép
RPKitty
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
bel
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bel »

Sziasztok,

Ezt csak most lattam meg (honvedelem.hu: A legbuszkebb varos: Kecskemet).

Bel
swordmanus
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: swordmanus »

bel írta: 2024.10.16. 20:00 Sziasztok,

Ezt csak most lattam meg (honvedelem.hu: A legbuszkebb varos: Kecskemet).

Bel
Köszi :-) A végefelé vagyok...
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

ÚJ CIKK! Kalasnyikovok közt – a Zsámbék Rakétabázison

https://www.kaliberinfo.hu/cikkek/kalas ... tabazison/

Kép
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
brh562
Veterán
Veterán

Hozzászólás Szerző: brh562 »

:)
TotoHU
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TotoHU »

brh562 írta: 2024.11.07. 21:33 :)
Láttam én is, szerintem ez fake, abból a szempontból hogy ez nem ukrán csávó.
Arcot eltakaró maszkban ukrán felvarróval a karján, ezt bárhol készíthették.
theHassan
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: theHassan »

TotoHU írta: 2024.11.08. 22:51 Láttam én is, szerintem ez fake, abból a szempontból hogy ez nem ukrán csávó.
Arcot eltakaró maszkban ukrán felvarróval a karján, ezt bárhol készíthették.
Van vagy 100 videó a csatornák, akinek kedve van, elemezheti, hol készült.

De amit az AMD-ről mond, az eléggé helytálló... komoly szekunderszégyen-forrás ez a karabély... "the Hungarian Trashblaster" (Brandon Herrera).
Petya357
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: Petya357 »

theHassan írta: 2024.11.09. 07:22 Van vagy 100 videó a csatornák, akinek kedve van, elemezheti, hol készült.

De amit az AMD-ről mond, az eléggé helytálló... komoly szekunderszégyen-forrás ez a karabély... "the Hungarian Trashblaster" (Brandon Herrera).
Inkább bravúros megoldás a saját magunk által kreált problémára. :roll: Jó volt az az AK úgy, ahogy van, de nem, nekünk kuruckodni kellett… :lol:
Si vis pacem - CCCLVII magnum… μολὼν λαβέ
Poresz
Veterán
Veterán

Hozzászólás Szerző: Poresz »

Petya357 írta: 2024.11.09. 21:14 Inkább bravúros megoldás a saját magunk által kreált problémára. :roll: Jó volt az az AK úgy, ahogy van, de nem, nekünk kuruckodni kellett… :lol:
Terveztek egy deszantos gépkarabélyt, ami pont a deszantosoknak nem kellett… A megoldás egy AKSz-74-en látható háromszögletű oldalra hajtható válltámasz lett volna, mert még az AMMSz MP40-koppincs válltámasza sem volt meggyőző, amikor a kezemben tartottam. De az sem lett feltétlen rossz megoldás, ha a fa tusa lett volna oldalra hajtható, mint a Király 1939/A M géppisztolyon (→ volt hagyomány és tapasztalat, amihez lehetett volna nyúlni). (Mondjuk a fotelből és utólag vagyok okos.)
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

theHassan írta: 2024.11.09. 07:22 Van vagy 100 videó a csatornák, akinek kedve van, elemezheti, hol készült.

Az AMD-65-ről is szólhatna ez a mém, nagyon hasonló szituáció:-))
szovjet almaszeletelo.jpg
bel
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

gvass1 írta: 2024.11.11. 07:37 Az AMD-65-ről is szólhatna ez a mém, nagyon hasonló szituáció:-))
Szia,

Hat, szerintem bo egy evtizedig ez volt a legrovidebb, legkisebb AK.

Akinek ez fontos (helikpterszerelotol a teherautovezetoig), azoknak szerintem akkoriban az AMD-65 egy jo fegyver volt.

Az nem a fegyver/tervezok hibaja, hogy loveszeknek adtak. :-(

Bel
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

bel írta: 2024.11.11. 09:57 Szia,

Akinek ez fontos (helikpterszerelotol a teherautovezetoig), azoknak szerintem akkoriban az AMD-65 egy jo fegyver volt.

Bel
Hát éppen ez az. Hogy érdemben NEM LETT RÖVIDEBB. 100 mm csőhosszt feláldoztak 40 mm teljes hossz csökkenésért. Almaszeletelő.
TotoHU
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TotoHU »

Petya357 írta: 2024.11.09. 21:14 Inkább bravúros megoldás a saját magunk által kreált problémára. :roll: Jó volt az az AK úgy, ahogy van, de nem, nekünk kuruckodni kellett… :lol:
És van, amikor a régi jó dolgokból.... MINDEN megmarad! Lásd Gestamen, ha végigtolják kuruckodásból, az is esélyesen egy kitűnő válasz lesz egy nem létező problémára. És akkor a magyar baka lesz az, aki egyszerre háromféle rendszerben tartott vállfegyverrel találkozhat: az AK, a Bren kétféle kaliberben, és a Gestamen.
Miért?
Mert csak.
AndyA
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: AndyA »

TotoHU írta: 2024.11.11. 10:30 És van, amikor a régi jó dolgokból.... MINDEN megmarad! Lásd Gestamen, ha végigtolják kuruckodásból, az is esélyesen egy kitűnő válasz lesz egy nem létező problémára. És akkor a magyar baka lesz az, aki egyszerre háromféle rendszerben tartott vállfegyverrel találkozhat: az AK, a Bren kétféle kaliberben, és a Gestamen.
Miért?
Mert csak.
... mert megérdemeljük. :-)
Petya357
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: Petya357 »

bel írta: 2024.11.11. 09:57

Bel
Ez nem teljesen hungarikum.A szovjetek ugyanezt a hibát követték el az AKSzU-val. Egy időben ejtőernyősök kezébe is azt nyomták.

Viszont ott valaki időben kapcsolt , és az AKSZU is megtalálta a neki való nisét, aki pedig komoly eksönre számított, az kapott rendes AK74SZ-t
Si vis pacem - CCCLVII magnum… μολὼν λαβέ
theHassan
Fórumtag
Fórumtag

bel írta: 2024.11.11. 09:57 Szia,

Bel
Ehhez a melóhoz PDW kell. Ha az Uzit lehetett koppintani az Sa23-ról, mi is koppinthattunk volna az Sa26-ról. 7,62x25mm. Kicsit csiszolni az ergonómián, egy jobb válltámasz, rövidebb tár (húszas), és kész az igazi teherautós géppisztoly, 20 centivel rövidebb, mint az AMD.
montecarlo
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: montecarlo »

Január magasságában rakok majd fel képeket az enyémről.

AMD, behajtható lemez háromszög válltámasszal, egyedi rövid de hatékony kompenzátorral.
gvass1 írta: 2024.11.11. 10:13 Hát éppen ez az. Hogy érdemben NEM LETT RÖVIDEBB. 100 mm csőhosszt feláldoztak 40 mm teljes hossz csökkenésért. Almaszeletelő.
swordmanus
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

theHassan írta: 2024.11.11. 15:31 Ehhez a melóhoz PDW kell. Ha az Uzit lehetett koppintani az Sa23-ról, mi is koppinthattunk volna az Sa26-ról. 7,62x25mm. Kicsit csiszolni az ergonómián, egy jobb válltámasz, rövidebb tár (húszas), és kész az igazi teherautós géppisztoly, 20 centivel rövidebb, mint az AMD.
Elfelejted a logisztikát: megmaradt az azonos lőszer, és a tárak is csereszabatosak!
Amúgy az AMD-t mindig aszok szidják, akik nem nagyon használták élesben. Mert sorkatona volt, meg sportlövő, stb. Akik meg használták, azok inkább dicsérik. Fura dolog ez.
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

swordmanus írta: 2024.11.11. 16:33 Elfelejted a logisztikát: megmaradt az azonos lőszer, és a tárak is csereszabatosak!
Amúgy az AMD-t mindig aszok szidják, akik nem nagyon használták élesben. Mert sorkatona volt, meg sportlövő, stb. Akik meg használták, azok inkább dicsérik. Fura dolog ez.
Izé, ki használta élesben?
Magyar katona hivataloasan soha, sehol.
Magyar rendőr...hát, szerintem az is elég minimálisan.

Arab terrorista, afgán terrorista (néha rendőr egyenruhában): ezek azért nehezen tekinthetők mérvadónak, és komoly összehasonlítási alappal rendelkező, near-peer konfliktusban eszközhasználónak. Ezeknek az emberszabásúaknak ha pucolás nélkül durran, már elégedettek.

De a colstok megmondja: 40 mm a teljes hossznyereség, minden más paraméter érdemi lerontásával az AMD-65 nettó egyenlege.
theHassan
Fórumtag
Fórumtag

swordmanus írta: 2024.11.11. 16:33 Elfelejted a logisztikát: megmaradt az azonos lőszer, és a tárak is csereszabatosak!
Hadd vitassam először a logisztikát. Stratégiai logisztika nem baj. Ha nem gyártod itthon, VSZ+KGST megoldja. Akár barterbe is, adsz helyette 43M-et, értékegyeztetéssel.
Taktikai logisztika nem baj, hiszen leginkább azokat látnád el PDW-vel, akik szánnivalóan PA-63-t hordtak önvédelemre. Tiszt, gpu irányzó, RPG irányzó, szakkezelőszemélyzetek. Az meg ugye másik lőszer ugyanúgy. Csak egy PDW-vel mész is valamire.

Szidni én nem szidom, tét nélkül lőttem vele eleget. Harcban sem a gépészet miatt rossz, hanem az ergonómia miatt. A katonának van elég baja, legalább a felszerelés legyen jó. Persze ez az elv nem volt elterjedt...

A fő baj az AMD-vel pont az, hogy kicsi erőfeszítéssel akár lehetett volna jó is. Így nem lett.
Balintix
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: Balintix »

gvass1 írta: 2024.11.11. 10:13 Hát éppen ez az. Hogy érdemben NEM LETT RÖVIDEBB. 100 mm csőhosszt feláldoztak 40 mm teljes hossz csökkenésért. Almaszeletelő.
Ha az AKMSz-hez hasonlítod össze az AMD-t, még rosszabb a helyzet.
AKMSz behajtott váltámasszal: 655 mm.
AMD behajtott váltámasszal: 648 mm.
Poresz
Veterán
Veterán

swordmanus írta: 2024.11.11. 16:33 Amúgy az AMD-t mindig aszok szidják, akik nem nagyon használták élesben. Mert sorkatona volt, meg sportlövő, stb. Akik meg használták, azok inkább dicsérik. Fura dolog ez.
Bocsánat, hogy ilyen magas labdát lecsapok: és hasonlóan, akik dicsérik, jellemzően nem használták élesben.

Dr. Földi Ferenc publikációiban összevadászható egy csinos lista, hogy mi a probléma az AMD-65-tel.

Nekem az a problémám vele, hogy ránézek, és azonnal zsigerből érzem: ez egyszerűen nem lehet jó.
1. Előagy helyett fordított markolat. - Ránézésre kizárt, hogy kényelmes legyen! Komolyan akkora volt a csóróság, hogy ezen kellett spórolni?!
2. Válltámasz, aminek még annyira szimbolikus arctámasza sincs, mint az AKSz-47, AKMSz, AK-63D MP40-koppincs válltámaszának.
3. Bumszli csőszájfék, aminek az árából kijött volna egy elfogadható előagy és válltámasz.

Tudjuk, hogy a deszantosok inkább kösz’, nem kérték. Engem az érdekel, hogy a többi rövidebb gépkarabélyt igénylő katonának mennyire felelt volna meg az AK-63D?

Tuningalapnak jó, de ezzel a lehetőséggel a katonák nem csak nem éltek, hanem nem is élhettek.

Utóirat: én szívesen lövök AMD-65-tel és szeretem, de az, hogy szeretem, nem jelentheti azt, hogy a hibái szelektív vakságot okoznak nálam.
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

theHassan írta: 2024.11.11. 17:10 Hadd vitassam először a logisztikát. Stratégiai logisztika nem baj. Ha nem gyártod itthon, VSZ+KGST megoldja. Akár barterbe is, adsz helyette 43M-et, értékegyeztetéssel.
Taktikai logisztika nem baj, hiszen leginkább azokat látnád el PDW-vel, akik szánnivalóan PA-63-t hordtak önvédelemre. Tiszt, gpu irányzó, RPG irányzó, szakkezelőszemélyzetek. Az meg ugye másik lőszer ugyanúgy. Csak egy PDW-vel mész is valamire.

Szidni én nem szidom, tét nélkül lőttem vele eleget. Harcban sem a gépészet miatt rossz, hanem az ergonómia miatt. A katonának van elég baja, legalább a felszerelés legyen jó. Persze ez az elv nem volt elterjedt...

A fő baj az AMD-vel pont az, hogy kicsi erőfeszítéssel akár lehetett volna jó is. Így nem lett.
A lőszer terén a 7,62x25 az 1960-as években még milliószám volt rendszerben, és a 40-50 ezres létszámú Munkásőrség is PPS-t használt még jó ideig.
bel
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

gvass1 írta: 2024.11.11. 17:54 A lőszer terén a 7,62x25 az 1960-as években még milliószám volt rendszerben, és a 40-50 ezres létszámú Munkásőrség is PPS-t használt még jó ideig.
Sziasztok,

Csak lazan kapcsolodik ide, de mi lehet annak az oka, hogy a sokkal elavultabb Moszin-Nagant puskat meg hasznalta a nephadsereg a 80-as evek masodik feleben (nem csak mint tavcsoves puska, hanem pl. az epito alakulatoknal ez volt az altalanos egyeni fegyver), amikorra a PPS-t mar reg kivontak?

Nekem nagyon forditva lenne logikus.

Bel
brh562
Veterán
Veterán

Hozzászólás Szerző: brh562 »

bel írta: 2024.11.11. 19:31 Sziasztok,

Csak lazan kapcsolodik ide, de mi lehet annak az oka, hogy a sokkal elavultabb Moszin-Nagant puskat meg hasznalta a nephadsereg a 80-as evek masodik feleben (nem csak mint tavcsoves puska, hanem pl. az epito alakulatoknal ez volt az altalanos egyeni fegyver), amikorra a PPS-t mar reg kivontak?

Bel
jobb volt a minősége :)
AndyA
Fórumtag
Fórumtag

Hozzászólás Szerző: AndyA »

brh562 írta: 2024.11.11. 19:46 jobb volt a minősége :)
Hűje... :-D
Poresz
Veterán
Veterán

bel írta: 2024.11.11. 19:31 Csak lazan kapcsolodik ide, de mi lehet annak az oka, hogy a sokkal elavultabb Moszin-Nagant puskat meg hasznalta a nephadsereg a 80-as evek masodik feleben (nem csak mint tavcsoves puska, hanem pl. az epito alakulatoknal ez volt az altalanos egyeni fegyver), amikorra a PPS-t mar reg kivontak?

Még nem próbáltam, de állítólag Moszin-Naganttal el lehet lőni 100 méter főlé, úgy 250-300 méterig talán még látja is az emberméretű célt egy átlagos lövész. PPS-41-gyel 50-75 méter felett már kevésbé lennék optimista. - Nyilván valahol érezzük, hogy valahogy egyik sem az igazi: SzKSz-t inkább adtam volna a kezükbe.
bel
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

Poresz írta: 2024.11.11. 20:47 Még nem próbáltam, de állítólag Moszin-Naganttal el lehet lőni 100 méter főlé, úgy 250-300 méterig talán még látja is az emberméretű célt egy átlagos lövész. PPS-41-gyel 50-75 méter felett már kevésbé lennék optimista. - Nyilván valahol érezzük, hogy valahogy egyik sem az igazi: SzKSz-t inkább adtam volna a kezükbe.
Szia,

Az elso felet nem teljesen ertem; 250-300 m tavolsagra szerintem fegyvertol fuggetlenul ugyanugy lat el az ember (szerintem: 1 db zold vagy terepszinu ruhas katonat egyszeruen nem lat meg, egy masirozo szazadot igen.

Talan kicsit nagyobb az elso iranyzek a PPS-en, ezert esetleg kitakarja a celt - de igazabol nem, mert a cel felso felet nem takarhatja ki, mert akkor fole lonenek. :-)

Amugy 100 es 200 m-es allasa van a PPS-41 hatso iranyzekanak.

Nem gondolom, hogy egy pl. utepito munkas, miutan leadott 9 lovest ezaltal a teljes lokikepzeset letudta, kepes lenne 300 m-rol eltalalni egy allo alakot, szoval szerintem az o lotudasukhoz boven eleg lett volna a PPS-41.

Ettol meg persze igazad lehet, a donteshozo gondolhatta ugy, ahogy irod.

Bel
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

Mesélsz erről valamit? Kössssz.
gestamen+zoli.jpg
gestamen+zoli.jpg (65.92 KiB) Megtekintve 482 alkalommal
swordmanus
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

gvass1 írta: 2024.11.13. 09:44 Mesélsz erről valamit? Kössssz.

gestamen+zoli.jpg
Ó hogyne. Neumann János Egyetem, GAMF Kar, Kecskemét, Fegyverzettechnika alapjai óra. Ez már a harmadik félév, és immár hagyomány, hogy Táborfalváról a Lőkísérleti Állomás (majd egyszer megtanulom az új nevük) eljön rendhagyó órát tartani. Nem titkolt céluk és reményük, hogy felfedezik a saját utánpótlásuk, de korábbi munkáikról mesélve a járműves hallgatók fülébe is igyekeznek bogarat tenni. Nekünk meg rendes gyereknap van, mert a diasor lepörgése után meg lehet tapogatni a sok-sok különlegességet, amit hoznak. Nyilván náluk olyan dolog is van raktáron, amiből csak egy van. Pl. most hoztak modernizált AMP-69-est (kísérleti darab volt), annak fotóival Rob Stottot helyeztem izgalmi állapotba, ne aludjon olyan békésen (AK catalogue). :-) A kép egy spontán kép az egyik hallgatóm által. Az óra amúgy nyilvános, most pl. több csongrádi középiskolás is eljött (mert a hallgatók közt vannak onnan jövő cimborák, no meg én is forgok arra bőven eleget), és a végén elég intenzív önképzőkör lett belőle, mert bizony olyat is láttak, ami a csongrádi fegyvermúzeumban sincs (pedig nem kicsi az arzenál). Le a kalappal a táborfalvi bajtársak előtt, mert fáradhatatlanul válaszoltak minden kérdésre.
Ezt itt leírhatom, hiszen az óra és az esemény nyílt és nyilvános volt.
Én nagyon örülök, hogy ez a tanév végül így alakult (azon kívül, hogy a földrajzi távolságok és egyéb elfoglaltságaim miatt jó fárasztó, és az utolsó perceim is be lettek osztva). Gyakorlatilag sikerült némi perszonálunióval még összébb olvasztani a két képzést, de ez nem egyedi, mert számos egyetemi fegyveres szakmai tanár tanít és dolgozik Csongrádon is. Nincs ebben nagy csoda, elég szűk ez a kör. Két hónapja nyomom már, és jelentős szakmai kihívás, de rohadtul élvezem ám. A csongrádi munkakörülményekről hiperlativuszokban tudnék csak szólni, pedig pár suliban már megfordultam. A srácok is ügyesek, pl. ma javítottam az egyik 12-es osztály témazáróját fegyverjavításból, amit duplaórán írtak, és volt aki hat oldalt körmölt tele. Nem vagyok elégedett, mert tök hülye hibákon ment el pár dolgozat, így lett pár négyes. 4,85 lett az átlag.
gvass1
Kereskedő
Kereskedő
Kapcsolat:

swordmanus írta: 2024.11.13. 21:43 Ó hogyne. Neumann János Egyetem, GAMF Kar, Kecskemét, Fegyverzettechnika alapjai óra. Ez már a harmadik félév, és immár hagyomány, hogy Táborfalváról a Lőkísérleti Állomás (majd egyszer megtanulom az új nevük) eljön rendhagyó órát tartani. Nem titkolt céluk és reményük, hogy felfedezik a saját utánpótlásuk, de korábbi munkáikról mesélve a járműves hallgatók fülébe is igyekeznek bogarat tenni. Nekünk meg rendes gyereknap van, mert a diasor lepörgése után meg lehet tapogatni a sok-sok különlegességet, amit hoznak. Nyilván náluk olyan dolog is van raktáron, amiből csak egy van. Pl. most hoztak modernizált AMP-69-est (kísérleti darab volt), annak fotóival Rob Stottot helyeztem izgalmi állapotba, ne aludjon olyan békésen (AK catalogue). :-) A kép egy spontán kép az egyik hallgatóm által. Az óra amúgy nyilvános, most pl. több csongrádi középiskolás is eljött (mert a hallgatók közt vannak onnan jövő cimborák, no meg én is forgok arra bőven eleget), és a végén elég intenzív önképzőkör lett belőle, mert bizony olyat is láttak, ami a csongrádi fegyvermúzeumban sincs (pedig nem kicsi az arzenál). Le a kalappal a táborfalvi bajtársak előtt, mert fáradhatatlanul válaszoltak minden kérdésre.
Ezt itt leírhatom, hiszen az óra és az esemény nyílt és nyilvános volt.
Én nagyon örülök, hogy ez a tanév végül így alakult (azon kívül, hogy a földrajzi távolságok és egyéb elfoglaltságaim miatt jó fárasztó, és az utolsó perceim is be lettek osztva). Gyakorlatilag sikerült némi perszonálunióval még összébb olvasztani a két képzést, de ez nem egyedi, mert számos egyetemi fegyveres szakmai tanár tanít és dolgozik Csongrádon is. Nincs ebben nagy csoda, elég szűk ez a kör. Két hónapja nyomom már, és jelentős szakmai kihívás, de rohadtul élvezem ám. A csongrádi munkakörülményekről hiperlativuszokban tudnék csak szólni, pedig pár suliban már megfordultam. A srácok is ügyesek, pl. ma javítottam az egyik 12-es osztály témazáróját fegyverjavításból, amit duplaórán írtak, és volt aki hat oldalt körmölt tele. Nem vagyok elégedett, mert tök hülye hibákon ment el pár dolgozat, így lett pár négyes. 4,85 lett az átlag.
Köszi, ismét riszpekt a munkádért és lelkesedésedért!
De esetleg lehetne a kezedben levő holmiról valami bővebbet hallani, ha nem hadititok? (Nyilván nem.)
swordmanus
Veterán
Veterán
Kapcsolat:

gvass1 írta: 2024.11.14. 06:33 Köszi, ismét riszpekt a munkádért és lelkesedésedért!
De esetleg lehetne a kezedben levő holmiról valami bővebbet hallani, ha nem hadititok? (Nyilván nem.)
Nem tudok sokkal többet, mint amit tudtok, leírtam, ellenben le kellen zarándokolni Csongrádra némi egyeztetés után, és akár akármi is lehet.
Válasz küldése