Nemóccó... Viszont jó drága.
Még meggondolom kétszer.
Alternatív ajánlat?
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
Nemóccó... Viszont jó drága.
Én azt javasolnám maradj a 18650-es akkunál, azt lehet használni 3db AAA elemmel is.Kojak írta: ↑2024.09.08. 22:23 Sziasztok!
Fejlámpát keresek, személyes tapasztalat alapján.
Kritériumok:
-Kutató-mentő szolgálat felszereléséhez kell, szóval bírjon ki többet, minthogy éjszaka körbejárom vele a házat
-AA vagy AAA elemes legyen, elhúzódó mentés során nincs lehetőség akksit tölteni, elemet cserélni viszont igen
-Nem szükséges sok funkció, piros fény, gyenge fehér fény, erős fehér fény szerintem teljesen elegendő
-Az egyszerűségben hiszek, annyival is kevesebb hibalehetőség. Ne legyen racsnis magasságállítás (elkopik idővel, és séta közben fel-le mozog, plusz a vezeték is megtörik alatta), stb.
Köszönöm!
Szia! Nekem, és a családnak nagyon beváltak a Decathlonos fejlámpák. Az árukat meghazudtolóan megbízhatóak, és mindent tudnak, ami kell. Ugyan nem AA-AAA, de annyival könnyebb, és hatékonyabb a LiIon technológia, hogy még egy plusz db feltöltött lámpa szerintem nem foglal több helyet, és könnyebb, mint egy garnitúra, 2024-ben már elavultnak mondható NiMH akksi. Árban is versenyképes. SzóvalKojak írta: ↑2024.09.08. 22:23 Sziasztok!
Kritériumok:
-Kutató-mentő szolgálat felszereléséhez kell, szóval bírjon ki többet, minthogy éjszaka körbejárom vele a házat
-AA vagy AAA elemes legyen, elhúzódó mentés során nincs lehetőség akksit tölteni, elemet cserélni viszont igen
-Nem szükséges sok funkció, piros fény, gyenge fehér fény, erős fehér fény szerintem teljesen elegendő
-Az egyszerűségben hiszek, annyival is kevesebb hibalehetőség. Ne legyen racsnis magasságállítás (elkopik idővel, és séta közben fel-le mozog, plusz a vezeték is megtörik alatta), stb.
Köszönöm!
Petzl Pixa (ipari) sorozatát nézd meg. Én az egyest használom hét éve, kb napi szinten. A kinyúlt gumis fejpántot kellett csak lecserélnem, 5-6 év után.Kojak írta: ↑2024.09.08. 22:23 Sziasztok!
Kritériumok:
Köszönöm!
Akkor csatlakozom én is - ha már ezen gondolkodok egy ideje -, másképp.Kojak írta: ↑2024.09.08. 22:23 Sziasztok!
Kritériumok:
Köszönöm!
Elemmel is működik. Elemcserénél töltésnél figyelni kell mert törhet.Poresz írta: ↑2024.09.08. 23:08 Akkor csatlakozom én is - ha már ezen gondolkodok egy ideje -, másképp.
Négy éve használok egy decathlonos OnNight 210 fejlámpát. - Vagy egy éve nem látom a Decathlonban, pedig nagyon jó "selling point"-jai vannak:
1. három állítható szíj;
2. kiegyensúlyozott: lámpa elöl, 3 db AAA-as energiaellátás hátul;
3. nem beépített akkumulátoros (hogy legalább ennyi alkatrész könnyen cserélhető legyen);
4. gömbcsuklós lámpa, ami ott marad, ahova beállítom.
OnNight 210.png
Egyetlen hátránya van: vörös fényt nem tud. - Pedig nyugtatna.
Főleg akkor, amikor nem vakítom el a túratársaimat. (Tenyérrel takarom ki a fényt.) Éjszakai túrán teljesen elvakulttá tesz. A - Igazából kiegyeznék egy ugyanilyen fejlámpával, ami csak vörös fényt tud.
Mivel egy már (Magyarországon) nem kapható, de bevált terméket kísérletezéssel - pl. LED cseréje - nem akarok tönkretenni, jó lenne valamilyen megoldás. Felpattintható szűrő előtét, vagy valami, ami komolyabb, mint a rá húzott mikuláscsomag vagy óvszer. - Vagy egy másik lámpa.
Petzl Tikka, tökéletes erre a célra.Kojak írta: ↑2024.09.08. 22:23 Sziasztok!
Kritériumok:
Köszönöm!
Köszi.aksurv írta: ↑2024.09.09. 06:51 Elemmel is működik. Elemcserénél töltésnél figyelni kell mert törhet.
FORCLAZ Fejlámpa, 600 lumenes, USB-vel újratölthető - HL900 USB V3
17 990 Ft
https://www.decathlon.hu/p/_/R-p-327493?mc=8600660
Erről mit kell tudni?
Köszi.Fortitu írta: ↑2024.09.09. 22:34 Például:
https://www.akkuk.hu/pid00034/Akku-Info ... rison_site
Vagy Kínából tizedennyiért.
"A késdobás pont olyan, mintha tűzharc közben kivenné az ember a tele tárat és hozzávágná az ellenséghez. Az önlefegyverzés tipikus példája." - Makrai Tibor István kéziratából.
Szia!Shane írta: ↑2024.08.30. 18:45 Sziasztok, jó újra itt lenni (2006 - önvédelemre forgót!)
Egy minőségi balisong-ot (butterfly), és egy trénert szeretnék venni - leginkább kezeim lekötése, fidgeting, de a régi skillek felélesztése, és némi könnyű mindennapi használat céljára.
Tippeket még megköszönnék 200-300 euróig, használt is érdekel. Osztrák, v nemzetközi késes adásvételi oldal esetleg?
Update: Átsiklottam az ársáv felett. Ennyiért én már megpróbálnék beszerezni egy eredeti Krake Rakent. Illetve mivel jön a karácsony, ezért a titán verziót.
Finnshop, Swiss Army...? WTF?!?!jó ha van írta: ↑2024.09.17. 11:27 Ez elég jól néz ki TDC-nek. Tourin Day Carry. Bocs!
https://www.finnshop.hu/victorinox-swis ... xK9D-Ikupw
Szerintem bármelyik tökéletesen megfelel.Poresz írta: ↑2024.09.22. 21:52 Vadászathoz keresek nyúzós kést, azaz nem nyúzókést, mert elsősorban a kés lesz nyúzva. Zsigereléskor tocsogni fog a vérben, erre megoldás a rozsdamentes acélpenge plusz a fröccsöntött markolat, az avarban rikító - "Hova tettem?" - narancsszín sem árt, és legyen még viszonylag olcsó és pótolható tömeggyártmány is: ez a tökéletes megideologizálása egy valamilyen Mora beszerzésének.
1. Van jobb választás (ebben az árkategóriában)?
2. Apropó, Bahco kések (ezt a svéd késgyárt még nem vásárolta meg a Mora): ki tud tapasztalatot megosztani róla? Az olcsó Mora mégolcsóbban?
3. Eléggé egyformák a katalógusban: egy Companion (S) Hi-Vis Orange-ot néztem ki, remélem jó döntés. - ?
A fix pengés mellé tartalékba:Poresz írta: ↑2024.09.22. 21:52 Vadászathoz keresek nyúzós kést, azaz nem nyúzókést, mert elsősorban a kés lesz nyúzva. Zsigereléskor tocsogni fog a vérben, erre megoldás a rozsdamentes acélpenge plusz a fröccsöntött markolat, az avarban rikító - "Hova tettem?" - narancsszín sem árt, és legyen még viszonylag olcsó és pótolható tömeggyártmány is: ez a tökéletes megideologizálása egy valamilyen Mora beszerzésének.
2. Apropó, Bahco kések (ezt a svéd késgyárt még nem vásárolta meg a Mora): ki tud tapasztalatot megosztani róla? Az olcsó Mora mégolcsóbban?
3. Eléggé egyformák a katalógusban: egy Companion (S) Hi-Vis Orange-ot néztem ki, remélem jó döntés. - ?
Mora. Nem kell más. A kézzel kovácsolt, több 100 retegű, neves, damaszk pengéjű wow késem sem teljesít jobban a gyakorlatban, mint egy Móra.Poresz írta: ↑2024.09.22. 21:52 Vadászathoz keresek nyúzós kést, azaz nem nyúzókést, mert elsősorban a kés lesz nyúzva. Zsigereléskor tocsogni fog a vérben, erre megoldás a rozsdamentes acélpenge plusz a fröccsöntött markolat, az avarban rikító - "Hova tettem?" - narancsszín sem árt, és legyen még viszonylag olcsó és pótolható tömeggyártmány is: ez a tökéletes megideologizálása egy valamilyen Mora beszerzésének.
Poresz írta: ↑2024.09.22. 21:52 Vadászathoz keresek nyúzós kést, azaz nem nyúzókést, mert elsősorban a kés lesz nyúzva. Zsigereléskor tocsogni fog a vérben, erre megoldás a rozsdamentes acélpenge plusz a fröccsöntött markolat, az avarban rikító - "Hova tettem?" - narancsszín sem árt, és legyen még viszonylag olcsó és pótolható tömeggyártmány is: ez a tökéletes megideologizálása egy valamilyen Mora beszerzésének.
Féktisztító, szárít, utána fegyverolaj, kicsit járatni, PZSvel tisztára törölni. Nekem bevált a nem szétszerelhető késeknél, mindig megoldotta.Faja írta: ↑2024.09.23. 11:59 Sziasztok!
Friss szerzemény Facebook-ról: Használt Spyderco Manix 2 lightweight. Kicsit koszos, zsebcsipesz hiányzik róla (könnyen beszerezhető), amúgy oké az állapota.
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a Spy-féle levél-pengeforma az egyik legszebb, és egyben legideálisabb EDC-re. Ha szúrni kell, nagyon finom hegye van, ha szeletelni, akkor a vékony penge könnyen siklik, de a penge mégis erős a nagyra szélesedő kialakítás miatt. Atom stabil csapágygolyós zár, könnyű de erős markolat.
Egyetlen nagy gondom van vele, hogy korai széria, a markolat még szegecselt. A kést nem lehet szétszedni, a pengét nem lehet kiszerelni, pedig egy rendes eltakarítás, átolajozás nagyon ráférne. Fúrástól-barkácsolástól nem ijedek meg, csak sajnos égen-földön nem találok hozzá csavar készletet, kizárólag Endurához és Delicához van.
Van itt esetleg Spyderco szakértő? Megoldható a csavarosítás az Endura csavar szettel?
Másik (attól tartok költői) kérdésem, hogy a hangsúlyos finger choil miatt a vágó él hossz mindössze 7,5cm körül van. Mivel a kés vágóeszköz, így belemegyarázható, hogy nem KKVE? Vagy tök esélytelen.
Manix2_1.jpg
Manix2_2.jpg
Faja
Kár szétszerelni, jó meleg mosogatószeres vízbe beáztatod, zuhanyfejjel kivereted, szárít-olajoz, készFaja írta: ↑2024.09.23. 11:59 Egyetlen nagy gondom van vele, hogy korai széria, a markolat még szegecselt. A kést nem lehet szétszedni, a pengét nem lehet kiszerelni, pedig egy rendes eltakarítás, átolajozás nagyon ráférne. Fúrástól-barkácsolástól nem ijedek meg, csak sajnos égen-földön nem találok hozzá csavar készletet, kizárólag Endurához és Delicához van.
Van itt esetleg Spyderco szakértő? Megoldható a csavarosítás az Endura csavar szettel?
Másik (attól tartok költői) kérdésem, hogy a hangsúlyos finger choil miatt a vágó él hossz mindössze 7,5cm körül van. Mivel a kés vágóeszköz, így belemegyarázható, hogy nem KKVE? Vagy tök esélytelen.
Arra érdemes vigyázni, hogy féktisztítóból sokféle van, eltérő összetétellel, és van, amelyik megtámadja a műanyagot.
Mosogatógép (kinyitva), azután azon melegében kivenni belőle, szárítani és olajozni, hogy lejárt a program.WildBear23 írta: ↑2024.09.23. 13:58 Arra érdemes vigyázni, hogy féktisztítóból sokféle van, eltérő összetétellel, és van, amelyik megtámadja a műanyagot.
Én forró, mosogatószeres vízbe szoktam áztatni, és a víz alatt nyitni-csukni a pengét.
Ezután öblítés, szárítás, olajozás.
Mod: "Másik (attól tartok költői) kérdésem, hogy a hangsúlyos finger choil miatt a vágó él hossz mindössze 7,5cm körül van. Mivel a kés vágóeszköz, így belemegyarázható, hogy nem KKVE? Vagy tök esélytelen."
Ha rosszindulatú a szakértő, akkor írhatja a szakvéleményében hogy a szúrómélység több, mint a vágóél hossza.
+1WildBear23 írta: ↑2024.09.23. 13:58
Mod: "Másik (attól tartok költői) kérdésem, hogy a hangsúlyos finger choil miatt a vágó él hossz mindössze 7,5cm körül van. Mivel a kés vágóeszköz, így belemegyarázható, hogy nem KKVE? Vagy tök esélytelen."
Ha rosszindulatú a szakértő, akkor írhatja a szakvéleményében hogy a szúrómélység több, mint a vágóél hossza.
Nem a MORA gyártotta a BAHCO feliratos késeket?Poresz írta: ↑2024.09.22. 21:52 Vadászathoz keresek nyúzós kést, azaz nem nyúzókést, mert elsősorban a kés lesz nyúzva. Zsigereléskor tocsogni fog a vérben, erre megoldás a rozsdamentes acélpenge plusz a fröccsöntött markolat, az avarban rikító - "Hova tettem?" - narancsszín sem árt, és legyen még viszonylag olcsó és pótolható tömeggyártmány is: ez a tökéletes megideologizálása egy valamilyen Mora beszerzésének.
Be kell tenni patentos övtokba.Petya357 írta: ↑2024.09.23. 15:19 +1
De fordítva közelíteném meg. Szakértőt nem jófejségből szoktak felkérni, hanem akkor, amikor “ügy van”. Ha a szúróhossz már nagyobb , mint 80mm, akkor nagyobb. KKVE. Ehhez nem kell rosszindulat, csak egy mérőszalag.
Vagyis, KKVE, Kivéve, ha kifejezetten jóindulatú a szakértő…
Rotfl
Tessék, én megkérdeztem: "A jogalkotói szándékot követve minden esetben azt kell figyelembe venni, hogy esetleges sérülés okozása során milyen mély sebet, vagy hosszú vágást lehet ejteni az adott eszközzel."
Faja nekem néha ez szokott lenni a zsebemben?!Faja írta: ↑2024.09.23. 11:59 Sziasztok!
Friss szerzemény Facebook-ról: Használt Spyderco Manix 2 lightweight. Kicsit koszos, zsebcsipesz hiányzik róla (könnyen beszerezhető), amúgy oké az állapota.
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a Spy-féle levél-pengeforma az egyik legszebb, és egyben legideálisabb EDC-re. Ha szúrni kell, nagyon finom hegye van, ha szeletelni, akkor a vékony penge könnyen siklik, de a penge mégis erős a nagyra szélesedő kialakítás miatt. Atom stabil csapágygolyós zár, könnyű de erős markolat.
Egyetlen nagy gondom van vele, hogy korai széria, a markolat még szegecselt. A kést nem lehet szétszedni, a pengét nem lehet kiszerelni, pedig egy rendes eltakarítás, átolajozás nagyon ráférne. Fúrástól-barkácsolástól nem ijedek meg, csak sajnos égen-földön nem találok hozzá csavar készletet, kizárólag Endurához és Delicához van.
Manix2_1.jpg
Manix2_2.jpg
Faja
+1
A jegyzőkönyv és a keresőt használó idetévedők kedvéért: a Decathlon meggondolatlanul nyomra vezetett - "Forgalmazza és szállítja: Bodrogi Bau" -, hogy a Bodrogi Bau Kft.-nál a legolcsóbbak a Mora kések.WildBear23 írta: ↑2024.09.22. 22:18 Szerintem bármelyik tökéletesen megfelel.
Morakniv Companion (s) Orange, 4900 Ft
https://konyhai-kes.arukereso.hu/morakn ... mek-leiras
Bahco: 3300 Ft
https://www.legszer.hu/bahco-1446-szupe ... ancia-1829
A cseh Mikov-nak is van hasonló kése, 4600 Ft:
https://www.knifestock.hu/mikov-393-nh- ... -cm-p39811
Az első kettő volt nekem, én nem vettem észre minőségbeli különbséget közöttük.
Mindegyik 5000 Ft alatt van, nem fogod sajnálni ha esetleg elveszíted, vagy eltörik.
Vegyél két darabot (különbözőt), így egyből lesz tartalék is!
Igen, eszembe jutott: a késeimet használom, de kímélem. Nyúzni a használat és a véletlen nyúzza őket. - Egyelőre ez még odébb van: vadászvizsga, majd utána a tényleges vadásszá válás, a vadásziskola, hogy kicsivel kell kezdeni, hogy megmaradjon a továbblépés öröme… Szegycsontot átvágni szerintem még jó ideig nem fog kelleni nekem.TurboP írta: ↑2024.09.23. 08:14 Ha vadászat a cél gondolkodj el a következőn:
https://www.fiskarsshop.hu/Gerber-Vital ... iaval-1027
Nagyon jól kézre áll, nagyban meg tudja könnyíteni a dolgot, amikor már túl nagy pl a bika ahhoz, hogy csak úgy átrántsd a bordákon a kést. (nem mellesleg nem megy el zsigerelés közben a kés éle, mert túl sok csontot vágtál vele.
Szerintem az alap (kb. mindenre elég, meg amúgy sem full tang, szóval állatkodni nemigen érdemes vele (nekem mintha 2,5mm-es vastagság rémlene btw).Poresz írta: ↑2024.09.23. 21:29 Azt viszont nem tudom, hogy a Companion (S) alapváltozat 2,0 mm-es vékony, de élesebb pengével, vagy a Heavy Duty 3,5 mm-es erősebb pengével a nyerő a feladatra. - ?
Ejha! Köszi szépen! Tehát ahogy sejtettem: A szövegben a "vagy" szó azt jelenti, hogy minden esetben a legrosszabb kombinációt veszik figyelembe.Poresz írta: ↑2024.09.23. 20:43 Tessék, én megkérdeztem: "A jogalkotói szándékot követve minden esetben azt kell figyelembe venni, hogy esetleges sérülés okozása során milyen mély sebet, vagy hosszú vágást lehet ejteni az adott eszközzel."
Annyira azért nem aggódom túl. Nem járok bakancsban, terepgatyában, meg bomber dzsekiben, így még soha életemben nem nézték át a ruházatomat. Pont úgy festek, mint egy átlagos jámbor informatikus.
Kérdésem van! Mire való a nyúzóhorog? Mit tud megoldani, amit egy kés és egy csontfűrész nem képes?TurboP írta: ↑2024.09.23. 08:14 Ha vadászat a cél gondolkodj el a következőn:
https://www.fiskarsshop.hu/Gerber-Vital ... iaval-1027
Nagyon jól kézre áll, nagyban meg tudja könnyíteni a dolgot, amikor már túl nagy pl a bika ahhoz, hogy csak úgy átrántsd a bordákon a kést. (nem mellesleg nem megy el zsigerelés közben a kés éle, mert túl sok csontot vágtál vele.
Vagy le kell dremelezni belőle a fölösleget (nem nehéz, innen a fórumról is többen csináltunk már ilyet).
Igen.Poresz írta: ↑2024.10.01. 21:40 Kérdésem van! Mire való a nyúzóhorog? Mit tud megoldani, amit egy kés és egy csontfűrész nem képes?
Arra tippelek, mivel nincs hegye, ezért metszésnél kisebb a belsőségek gusztusos kilyukasztásának az esélye.
Alapértelmezett eszköz egy vadásznak, vagy csak extra? Egy Mora késsel és egy ilyen csontfűrésszel kipipáltam minden tételt, ami a vad zsigereléséhez kell?
Poresz írta: ↑2024.10.01. 21:40 Kérdésem van! Mire való a nyúzóhorog? Mit tud megoldani, amit egy kés és egy csontfűrész nem képes?
Arra tippelek, mivel nincs hegye, ezért metszésnél kisebb a belsőségek gusztusos kilyukasztásának az esélye.
Alapértelmezett eszköz egy vadásznak, vagy csak extra? Egy Mora késsel és egy ilyen csontfűrésszel kipipáltam minden tételt, ami a vad zsigereléséhez kell?
+1
Én a ZT0350-et álltam neki anno legálosítani (mondjuk nem új volt).
Vadászatra puskára melyik lenne jó , ami ki-be kapcsplós , nem 1001 üzrmmófú ?WildBear23 írta: ↑2024.11.05. 18:52 Sziasztok!
Aki Convoy elemlámpát rendelne az Aliról, ne tegye.
Lehet közvetlenül a webshopjukból rendelni, olcsóbb, és kevesebb, mint egy hét alatt itt van!
Nekem Bécsből küldték.
https://convoylight.com/
Amelyiknél 12 groups világítási mód van, az programozható.
Az S2+ bírja a lövés energiáit ? Vagy a C8 ?WildBear23 írta: ↑2024.11.05. 20:38 Amelyiknél 12 groups világítási mód van, az programozható.
Be lehet úgy állítani, hogy csak két üzemmód legyen: OFF, és 100%.
Én S2+ -t vennék.
Bonyinak tűnik, de egyszer beállítod, aztán már olyan lesz, amlyennek szeretnéd.
He6a4b38094604543ada6bb2ca6b7002c6.jpg
Nem tudom.
Ok. Köszi .WildBear23 írta: ↑2024.11.06. 10:00 Nem tudom.
Elég masszív cuccok, és ahhoz képest olcsók.
Én biztos, hogy ezekkel indulnék el.
Az enyém (nemtommilyen, de Convoy - nem okos, csak egy gomb van rajta) AKt bírta. Meg a gumis vackokat is. Komolyabbal (.308+) nem próbáltam.
Én inkább C8+-t választanék, az S2 nagyon terít.
Mindegyiken csak egy gomb van.
Rosszul fogalmaztam: egy mód van. Nekem tökéletesen elég.WildBear23 írta: ↑2024.11.06. 11:35 Mindegyiken csak egy gomb van.
Viszont ez a programozás iszonyat jól ki van találva!
Ki nem állhattam régen a strobe, SOS, stb. üzemmódokat.
Ezzel a megoldással Te be tudod állítani, hogy milyen üzemmódokra van szükséged.
(0.1%, 1%, 10%, 35%, 100%, strobe, biking, battery-check)
(0.1%, 1%, 10%, 35%, 100%)
(100%, 35%, 10%, 1%, 0.1%)
(1%, 20%, 100%, strobe, biking, battery-check, SOS)
(1%, 20%, 100%) (Ezt állítottam be a sajátomon.)
(100%, 20%, 1%)
(0.1%, 1%, 10%, 50%, strobe, biking, battery-check, SOS)
(0.1%, 1%, 10%, 50%)
(50%, 10%, 1%, 0.1%)
(1%, 10%, 35%, 100%)
(100%, 20%, strobe)
(100% only) Ez a "hagyományos", bekapcsolom a lámpát, egyből 100%-on világít kikapcsolásig.
A lámpa használatbavételekor beállítod, és utána úgy marad, nem felejti el elemcserekor sem.
Persze bármikor át tudod állítani, de véletlenül nem fog átállítódni.
Szerintem olyat látsz bele, ami nincs.Petya357 írta: ↑2024.11.06. 16:01 Rosszul fogalmaztam: egy mód van. Nekem tökéletesen elég.
A hosszú listából a 100% mód tökéletes számomra. Ennél jobb már csak az lenne, ha be sem kellene állítani. Nem szeretek 5 percet sem szórakozni beállításokkal , egyszer sem, és úgy érzem, hogy minél több feature, annál több meghibásodási lehetőség.
Sok ember van, aki élvezi a kütyüket, a végtelen beállítási lehetőséget, és a testreszabást. Én nem. Tolerálom, ahol kell, örömmel kerülöm, ahol megtehetem az oviban faék volt a jelem
Szerencsére ez a legtöbb lámpánál így van, az esetek túlnyomó többségében semmi szükség a teljes fényerőre, sőt zavaró is, plusz feleslegesen zabálja az akksit.WildBear23 írta: ↑2024.11.06. 17:59 A tapasztalataim szerint nekem három fokozat tökéletes; legyen egy gyenge, "holdfény" mód, ami főleg zárt helyen elég a tájékozódáshoz; egy közepes, illetve egy 100%, ha messzire kell világítani.
Én sem szeretem a beállítást/testreszabást, de ezt muszáj megtenni. Mint az autónál az első használat előtt beállítani az ülést, tükröket, kormányt.
48 ezer Ft-ért drága, és az 1 méteres hossz meg túl hosszú.
Benyomod benn a gombot, hogy kitolja, azután kiszállsz, lerántod a helyéről, és már püfölheted vele az ellent.WildBear23 írta: ↑2024.11.07. 10:55 48 ezer Ft-ért drága, és az 1 méteres hossz meg túl hosszú.
Balhé esetén letépem a kocsiról? Vagy az utastérből szállok ki vele?
Szerintem felejtős.
Csak nehogy a trükkös ellenfél látván, hogy növekedik kifelé az autóból, előbb elkapja, és ő kezdjen el püfölni vele téged.
Igen, vannak apróbb problémák, melyek a nem tervezett* funkcionalitást kissé zavarják.WildBear23 írta: ↑2024.11.07. 11:09 Mármint kitéped a karosszériából?
Mert úgy látom, hogy csavar rögzíti.
Mondjuk ha egy ilyet találnak a sünök az autóban, akkor az nem KKVE, hanem "beszerelésre váró alkatrész".
Gondolom csak a jobb vétel miatt 2-3 cm az átmérője, és a kompaktság miatt teleszkópos az aluminium antenna.