Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Tudja mivel lehet leigázni
Ez tényleg beteg...TotoHU írta: ↑2024.09.02. 08:00 Alföldi Star Wars, a pálinka visszavág.![]()
Eléggé beteg, de legalább vicces
https://www.facebook.com/share/v/pA7wMR68LdZVxDD4/
TotoHU írta: ↑2024.09.02. 08:00 Alföldi Star Wars, a pálinka visszavág.![]()
Eléggé beteg, de legalább vicces
https://www.facebook.com/share/v/pA7wMR68LdZVxDD4/
szöged írta: ↑2024.09.08. 09:45 végre betíccsukolás van:
idézet
"...betiltjuk a kések használatát..."
forrás
https://www.portfolio.hu/global/2024090 ... any-708367
nem olvastam a törvényjavaslatot, de bízom benne, hogy be fogják látni, hogy nem csupán a kések használatát kell a cél elérése érdekében betiltani, hanem a puszta birtoklásukat is
mindenkinek mindenhol kivétel nélkül
és akkor majd eljő a kánaán
Összeesküdtetek waze! Féltucatnyi nyolclövéses pálya került a SAS OBba, és hogy, hogy nem, pont eladó lett egy kilenclövetű forgó.
Ehhez kapcsolódóan:-)):
Hát, általában fordított a hatás szerintem
Mi az, új munkahelyed van?
Igen, én mutatom meg a gyerekeknek hogy:
Strapás meló ám az a bringázás...WildBear23 írta: ↑2024.10.10. 07:39 Igen, én mutatom meg a gyerekeknek hogy:
- Mi az? Nagy, szőrös, és ha ingerlik, feláll..?
- Medve
Sz.arul fizetnek, de a meló nyugis, kaja szállás van, néha nasi is, és zárástól kimenő van, városban garázdálkodás, kukaborogatás, stb.
Cirkuszba szeretnék bekerülni, ott csak biciklizni kell tudni.
Na ja, amikor a vadászó Brezsnyev elöl kell elbiciklizni…
Sőt! Beírod a lőszerek számát is, és pirosan villog, ha túl sok van. De még tovább megyek. Kitesszük a police.hu-ra online elérhető kalkulátornak, és ha túl sok lőszered van, nem csak pirosan villog, hanem automatikusan el is kezdi az engedélyek bevonásának ügyintézését.TotoHU írta: ↑2024.10.15. 09:24 Aki penge Excelben vagy Google Sheets-ben, nem csinálna egy online elérhető lőszer-kalkulátort? Ahol a mezei gyalogpolgár beállítja, hogyaszongya: golyós lőfegyver (a.k.a. "puska") van: X db. Sörétes lőfegyver: Y db. Maroklőfegyver. Z db.
Akkor Te kedves mezei gyalogpolgár, tarthatsz: N db lőszert. (A standard tárolóhely feltételei mellett, fegyverszoba nélkül, persze)
Asszonynak lehet mondani, hogy beriasztott a BRFK kalkulátor, ezért kell most azonnal lőtérre kell menni ellőni - sajnos. Pedig sokkal szívesebben mentem volna a hétvégén anyóslátogatásra! De… a szabály, az szabály.Sparrow írta: ↑2024.10.15. 09:35 Sőt! Beírod a lőszerek számát is, és pirosan villog, ha túl sok van. De még tovább megyek. Kitesszük a police.hu-ra online elérhető kalkulátornak, és ha túl sok lőszered van, nem csak pirosan villog, hanem automatikusan el is kezdi az engedélyek bevonásának ügyintézését.![]()
Sparrow írta: ↑2024.10.15. 09:35 Sőt! Beírod a lőszerek számát is, és pirosan villog, ha túl sok van. De még tovább megyek. Kitesszük a police.hu-ra online elérhető kalkulátornak, és ha túl sok lőszered van, nem csak pirosan villog, hanem automatikusan el is kezdi az engedélyek bevonásának ügyintézését.![]()
Félig viccesen, félig komolyan: sok helyen fog a lőszer a ruhásszekrénybe költözni a szomszéd szobába, mert ugye tárolóhelyet ellenőriznek, ami nem házkutatás.
Egyébként meg be kéne vezetni a lőszerekre is a tartási célt. Nehogy már a 22-es duvadazó puskához való lőszert átrakjam a sportpisztolyba. És akkor vásárláskor a fegyverbolt azonnal le is tudná jelenteni online, melyik célra milyen lőszert vettem (és mint egy patikus, rá is írná a dobozra, hogy 22-es duvadazó, 1x3 drillingcsőbe való). A rendőrségen meg úgyis tudják miből hány fegyverem van, és ha túl sokat vettem, azonnal tudják küldeni majd a körzeti megbízottat a házhoz, aki majd nézi, tényleg bepakolom-e a szekrénybe az összeset, vagy megyek is ellőni. Feltéve hogy a szállítási limitet nem sértem meg vele.
Nem jó, mert a dobozból a lőszert át tudod rakni másik címkés dobozba.Sparrow írta: ↑2024.10.15. 09:52 Egyébként meg be kéne vezetni a lőszerekre is a tartási célt. Nehogy már a 22-es duvadazó puskához való lőszert átrakjam a sportpisztolyba. És akkor vásárláskor a fegyverbolt azonnal le is tudná jelenteni online, melyik célra milyen lőszert vettem (és mint egy patikus, rá is írná a dobozra, hogy 22-es duvadazó, 1x3 drillingcsőbe való). A rendőrségen meg úgyis tudják miből hány fegyverem van, és ha túl sokat vettem, azonnal tudják küldeni majd a körzeti megbízottat a házhoz, aki majd nézi, tényleg bepakolom-e a szekrénybe az összeset, vagy megyek is ellőni. Feltéve hogy a szállítási limitet nem sértem meg vele.
Kapitalizmus van! Csinálja meg a bolt, és ha valamiből hiányzik, egyből lehet is rendelni. Rögzített pulttal elválasztott bolti átvétellel, persze.
TotoHU írta: ↑2024.10.25. 12:24 Tűpontos.
Mondjuk egy szabaduló mondat azért elég sokáig működik: "Visszaadom a fegyvertartási engedélyemet".
Persze ez is csak addig használható, amíg a domina részéről el nem hangzanak az alábbiak.
(Avagy 5 mondat, amit SOHA nem akarsz egy igrendes ügyintéző szájából hallani)
- Magának lejárt a sportorvosi érvényessége!
- Maga ezt a kaliberű lőszert nem is tarthatná.
- Túllépte az engedélyezett lőszermennyiséget!
- Tudta hogy 8 napon túl hozta be ezt a fegyvert beiratni?
- Miből gondolta hogy azért mert .44 Magnumot tarthat, a flóbert pisztolyra már nem is kell engedélyt kérnie?
Ez esetben már nem lehet kiszállni, és az addigi bőr fenékpaskoló helyett előkerül a szöges anál intruder.
Mondjuk, sok függ az igrendes hozzáállásán.
Nekem sincs velük gondom, de a témáról eszembe jutott ez a klasszikus
És még a kettes is lehet védhető, bizonyos esetekben.
Ez a film epic. Meglepő módon nem volt meg korábban, és egyik nap a fiam javasolta családi filmnek
Mindig alátámasztják, hogy a magyar rendőrségnek a saját pisztolyukon kívül semmiféle fegyverekkel kapcsolatos tevékenységet nem szabadna végezni.WildBear23 írta: ↑2024.10.27. 01:41 Sig-Sauer gyártmányú maroklőfegyver (valójában török gázpisztoly)
1.jpg
Zoli gyártmányú maroklőfegyver (valójában Zoraki gázpisztoly)
2.jpg
Egyéb gyártmányú, egyéb katonai fegyver (Keserű gázpisztoly)
3.jpg
Szóval a körözött "Sig-Sauer maroklőfegyver" ott van a lépcsődön..gvass1 írta: ↑2024.10.27. 06:44 Mindig alátámasztják, hogy a magyar rendőrségnek a saját pisztolyukon kívül semmiféle fegyverekkel kapcsolatos tevékenységet nem szabadna végezni.
Valamint: megtisztelő, hogy a teraszomra vezető lépcső burkolata immár a Policeponthu oldalon is teret nyert:-)) (Első kép)
Ami hagyján, hogy ott van a lépcsőmön, de bárhol is van, jó eséllyel rajta van az ujjlenyomatom is:-)WildBear23 írta: ↑2024.10.27. 07:17 Szóval a körözött "Sig-Sauer maroklőfegyver" ott van a lépcsődön..![]()
![]()
(Amúgy gondolom a cikkedből, vagy a bolt honlapjáról nyúlták a képet. Ilyenkor nem illik megadni a forrást? Ha már a Rendőrség feladata a törvények betartatása, ők maguk is betarthaták.)
Kizárt. EGY pisztoly?WildBear23 írta: ↑2024.10.30. 17:05 Na ez melyik fórumtársunk volt..?![]()
Screenshot_20241030_170114_Facebook.jpg
Lehet, hog rólam írták..?![]()
KizártWildBear23 írta: ↑2024.10.30. 17:05 Na ez melyik fórumtársunk volt..?![]()
Screenshot_20241030_170114_Facebook.jpg
Lehet, hog rólam írták..?![]()
Jól van na, kicsit elrepült felette az idő vasfoga, amúgy nagyrészt állami pénzből van (szocpol, csok), az állam feladata lenne rendben tartani!
Egy pár, na.
Úgy bizony!!!!!
Tízből kilencet?!?!?!?!
Azon nevetek - magamon nevetek… -, hogy tapasztalatból tudom, milyen könnyű ilyen tervezési hibákat elkövetni, amikor tervezés során több száz, ha nem ezer olyan döntést hozunk, ami nem is tudatosul.
Poresz írta: ↑2024.10.31. 11:42 Azon nevetek - magamon nevetek… -, hogy tapasztalatból tudom, milyen könnyű ilyen tervezési hibákat elkövetni, amikor tervezés során több száz, ha nem ezer olyan döntést hozunk, ami nem is tudatosul.
…aztán vagy kiszúrja az okleveles mérnök főnök vagy projektmenedzser a hibát, esetleg szólnak a műhelyből hogy “Ez most komoly?!”, vagy a megrendelő fogja kiszúrni. Vagy még ő sem. Legrosszabb esetben egy bűnöző szúrja ki, és kihasználja.
Amatőr. Bele kelett volna ragasztani.
A pisztolyt?
Pedig ez szvsz érthető.theHassan írta: ↑2024.10.31. 16:23 A pisztolyt?
A kedvenc agyhalálom, hogy a 253 szerint a légpuskát (7,5J alatti gyerekjáték) "jól zárható helyen" kell tartani. A negyvenötös elöltöltő vadászpuskát nem kell zárni. Szóval van két ugyanolyan decathlonos kofferem, az egyiken lakattal. A gyerekjátékon.
Pontosan.
Re: Humor - szánkó csattogástól a pergőtárcsáig
Oké, hol vannak megszámozva? Így ez számtalan, nem?
Leküzdhetetlen vágyat érzek, hogy felvetessem magam egy fegyverboltba, és mindenkinek a szemébe mondjam a kék szöveget.
Nem kell ehhez eladónak menned, elég kb. öt percig hallgatnod a vevőjelölteket a Köki halálbolt előtt a COVID őrület alatt