Markecing bullshit-orgia lvl1002121dani írta: ↑2024.07.12. 21:57 A legjobb hatlövetű önvédelmi.
https://m.youtube.com/watch?v=fbaGMY8jMjU
Humor - szánkó csattogástól a pergőtárcsáig
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Sy$@dm1n, Harry Callahan
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Re: Humor - szánkó csattogástól a pergőtárcsáig
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Valamint kedvelem, ha GENERALFELDMARSCHALL-nak szólítanak.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Kamaszkori tanácsadó rovatunk:-)
(És a SLUSSZPOÉNT akkor olvashatod, ha ráklikkelsz és elolvasod mi van a kép alatt!:-)))
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/kama ... -rovatunk/
(És a SLUSSZPOÉNT akkor olvashatod, ha ráklikkelsz és elolvasod mi van a kép alatt!:-)))
Miheztartás végett: küldetéstudatos fasisztoid che guevara, Panzerkommander, erkölcsileg nulla.
Az orosz csaj kilóg a sorból, nála airsoft van.gvass1 írta: ↑2024.07.14. 06:58 Kamaszkori tanácsadó rovatunk:-)
Fizetett bér-Troll.
Beépített falazóelem, a legtitkosabb titkosügynök.
Viszont a mentalitás a helyén van, az izraeliek pedig nem a sajátjukat viselik, és lehet nem is önként, szóval én megszavaznék neki egy második helyet
shall not be infringed
Első hely.
Mert nemzeti szinűre van festve a körme
Fizetett bér-Troll.
- montecarlo
- Fórumtag
Egy hasán lógó Ficó még elfért vóna...
"Ha lőni akarsz, akkor lőj! Ne a szádat járasd!" Tuco Benedicto Pacífico Juan María Ramírez
- montecarlo
- Fórumtag
- montecarlo
- Fórumtag
Mekszimöm szekjurití, cukker
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Nagyon személyre szabott, fenyegető hirdetések:-)
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/nagy ... irdetesek/
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/nagy ... irdetesek/
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
most jött szembe:-))
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Mivel foglalkozol? Szekszuälis segédeszközt árulok! (Facebook-agyhalál a köbön)
Az AI tényleg öntudatára ébredt, és azt hiszi, hogy Ő Napóleon. OMG...nyilván a Trumpúr elleni füllyukasztás után csavartak megint egyet az algoritmuson az idióták.
Az AI tényleg öntudatára ébredt, és azt hiszi, hogy Ő Napóleon. OMG...nyilván a Trumpúr elleni füllyukasztás után csavartak megint egyet az algoritmuson az idióták.
Szerintem itt nem arról van szó hogy egy mellbimbót észlelt, hanem csak simán szexinek tartja!!!
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Áhh, múltkor egy police.hu linket tiltott le, valami olyan dumával, hogy "Bűnözést segítő információkat osztottál meg":-))
Sajnos amilyen tartalmakat feltöltenek, nem kevés kapásból érne úgy életfogytiglant vagy villamosszéket... Külön csapat van, akik ezeket ellenőrzik, és nem sokáig bírja ott senki. Azután meg mennek a másik FB részlegre, ahol elég hosszasan pszichológusok segítségére szorulnak. A csecsemőn elkövetett nemi erőszaktól a lenyakazós videóig van minden, plusz amit még el sem tudsz képzelni, mert egy normális embernek nem tud annyira bomlott lenni az elméje. Ehhez képest az AI elég nagy segítség nekik, de annak meg van egy erős hibahatára. Amit meg nyilván úgy állítanak be, hogy inkább a biztonság oldalára tévedjen, és ártatlan videót is letiltson, semmint valami durva kikerülhessen.
Jogos, a CZ 75 még mindig nagyon szexi
shall not be infringed
Gondolkoztam hova tegyem, de végülis vicc kategória
shall not be infringed
Füldugója amúgy volt:
U.i.: Bár a humorba raktam, de őszinte tiszteletem a "random török apukának"!
Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem.
Eszelős a pofa... Maxiriszpekt!
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Hát ezt szanaszét adom!! Semmi hightech csilli-villi cucc, odaáll pólóban, zsebreb*ssza a kezét (vagyis úgy tűnik) és ezzel a laza lendülettel végigveri a mezőnyt. Ez annyira eszetlenül vagány és menő, hogy szinte szavak nincsenek rá. Giga-megalájk!!!
(És most már csak remélem hogy nem AI és nem manipulált kép, vagy valami csibészség amiről nem szól a mém...)
(És most már csak remélem hogy nem AI és nem manipulált kép, vagy valami csibészség amiről nem szól a mém...)
Nem fake, már itthon is cikkeznek róla.TotoHU írta: ↑2024.08.01. 11:15 Hát ezt szanaszét adom!! Semmi hightech csilli-villi cucc, odaáll pólóban, zsebreb*ssza a kezét (vagyis úgy tűnik) és ezzel a laza lendülettel végigveri a mezőnyt. Ez annyira eszetlenül vagány és menő, hogy szinte szavak nincsenek rá. Giga-megalájk!!!
Tényleg nagyon laza, de a zsebretett kéz amúgy teljesen megszokott ebben a számban.
TotoHU írta: ↑2024.08.01. 11:15 Hát ezt szanaszét adom!! Semmi hightech csilli-villi cucc, odaáll pólóban, zsebreb*ssza a kezét (vagyis úgy tűnik) és ezzel a laza lendülettel végigveri a mezőnyt. Ez annyira eszetlenül vagány és menő, hogy szinte szavak nincsenek rá. Giga-megalájk!!!
shall not be infringed
Si vis pacem - CCCLVII magnum… μολὼν λαβέ
Azt azért ugye mindenki tudja, hogy nem azért van zsebre dugva a keze, mert laza, hanem mert pisztolyos lövészetben ki kell zárni a lógó kéz lóbálásból adódó mikromozgást, Így azt tanítják, hogy vagy a hasadnál megfogod az öved (nadrág szélét), vagy zsebre dugod a kezed. Mivel zseb nem minden nadrágon van, ezért az előbbit gyakoroltatják. Szemüveg: nem kell speckó szemüveg, aki két szemmel tanult meg lőni, annak szemüveg se kell . Csak ez nem megy mindenkinek. Füles: aki élessel is lő, az itt is fel szokta venni, mert már megszokta (és neki is volt füldugó). Szóval ez a srác nem laza, hanem csak egy szokványos légpisztolyos. Persze ez nem von le semmit az ezüstéremből.
Csak mondom, hogy ennyi erővel a kedvenc lövőm, Major Veromnika is lehetne sztár (csak sajnos ő rengeteg világbajnoki meg európabajnoki érem után, a második olimpiáján nem bírta a nyomást. Bejutott a döntőbe, de 8. lett… Ez persze az én magánvéleményem, ő az interjúban nem ezt mondta, és hát az ő szava dönt. Szóval ez megmarad saját véleményemnek.) Reméljük 25 m-en érmes lesz.
Ez itt pl Vera, lazán így lőtt aranyat világkupán:
Tudom, tudjuk szerintem, én is pontlövészettel kezdtem.Sparrow írta: ↑2024.08.01. 17:48 Azt azért ugye mindenki tudja, hogy nem azért van zsebre dugva a keze, mert laza, hanem mert pisztolyos lövészetben ki kell zárni a lógó kéz lóbálásból adódó mikromozgást, Így azt tanítják, hogy vagy a hasadnál megfogod az öved (nadrág szélét), vagy zsebre dugod a kezed. Mivel zseb nem minden nadrágon van, ezért az előbbit gyakoroltatják. Szemüveg: nem kell speckó szemüveg, aki két szemmel tanult meg lőni, annak szemüveg se kell . Csak ez nem megy mindenkinek. Füles: aki élessel is lő, az itt is fel szokta venni, mert már megszokta (és neki is volt füldugó). Szóval ez a srác nem laza, hanem csak egy szokványos légpisztolyos. Persze ez nem von le semmit az ezüstéremből.
Csak mondom, hogy ennyi erővel a kedvenc lövőm, Major Veromnika is lehetne sztár (csak sajnos ő rengeteg világbajnoki meg európabajnoki érem után, a második olimpiáján nem bírta a nyomást. Bejutott a döntőbe, de 8. lett… Ez persze az én magánvéleményem, ő az interjúban nem ezt mondta, és hát az ő szava dönt. Szóval ez megmarad saját véleményemnek.) Reméljük 25 m-en érmes lesz.
Ez itt pl Vera, lazán így lőtt aranyat világkupán:
IMG_0429.jpeg
Nekem egyszerűen csak tényleg őszintén tetszik, hogy odaállt mindenféle extra szemes, ruha, akármi nélkül, egy ilyen laza most ugrottam be gyorsan az utcáról kisugárzással és ilyen jót lőtt.
+1
Persze hogy tudjuk. nekem a bohócruha hiánya, a kütyük hiánya, és a természetes karizmája hozza az instant lájkolt. A zseb csak javítja az imázst, nem építi.
Hát, ok, én továbbra se értem miért lett felkapva, nekem 12 egy tucat (a szabályok amúgy is tiltják a spéckó ruhát, és török csapatpóló volt rajta, szóval nem is utcai ruha)
Természetesen az ezüstöt továbbra is elismerem.
De ok, elfogadom.
Azért egy utsó Vera, elnyúlt csapatpulóverben, utcai szemüvegben, kütyük nélkül:
Van benne valami, mondotta Átvágó Pisti.
Fizetett bér-Troll.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Honnan is indultunk a fegyverlámpák terén... Egy korai 19. századi olaszországi példány, 17mm-s sima csövű kovás pisztoly.
Nem AI és nem fotosopp. Tényleg létezett.
Nem AI és nem fotosopp. Tényleg létezett.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Mert fegyverjogban logikát keresni olyan, mint brummogást a mackósajtban!
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/vazo ... helyzetet/
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/vazo ... helyzetet/
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Facebookról közbeszerzett kép.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
szenvedjetek ti is, jáááááj
Eddig ez a legjobb - a teljes család feküdt, és a parkettát csapkodta
- WildBear23
- Veterán
*** Rationaliorem legem de armis scribere necesse est!***
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Az alábbi dokumentumfilm-részlet alapján nem is egy, hanem egyszerre 2 gránátot vetett be:-)))
https://youtu.be/1zOmRBOYLpc?si=aVPJ5U7FUvj5CN2i&t=124
- WildBear23
- Veterán
Éles, Ólmos, Vatós...
- WildBear23
- Veterán
A Falusi katona első levele a bevonulás után
Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is.
Mondjátok el Zsolt bátyámnak, meg Elemér bátyámnak, hogy a Magyar Honvédség mérföldekkel jobb, mint az öreg Márton bácsinak dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a tanyánktól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Zsolt és Elemér bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Pál Csabit, aki Eger-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Zsoltnak és Elemérnek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Klára.
Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is.
Mondjátok el Zsolt bátyámnak, meg Elemér bátyámnak, hogy a Magyar Honvédség mérföldekkel jobb, mint az öreg Márton bácsinak dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a tanyánktól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Zsolt és Elemér bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Pál Csabit, aki Eger-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Zsoltnak és Elemérnek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Klára.
Szia,WildBear23 írta: ↑2024.08.09. 12:00 A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény.
Szerintem nincs reggeli, arra se tellik.
Bel
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Izé, nem tűnik fel, hogy ez egy amerikaiból (rosszul) fordított és névcserélt vicces anyag?:-)
"A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám."
Ez ugye elég nyilvánvalóvá teszi. Handloading/reloading félrefordítva. És a mókusra lövés sem a magyar vidék tipikus sajátja.
Attól még tökéletes paródiája annak, ami a _magyar_ seregben zajlik jelenleg.gvass1 írta: ↑2024.08.09. 14:11 Izé, nem tűnik fel, hogy ez egy amerikaiból (rosszul) fordított és névcserélt vicces anyag?:-)
"A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám."
Ez ugye elég nyilvánvalóvá teszi. Handloading/reloading félrefordítva. És a mókusra lövés sem a magyar vidék tipikus sajátja.
Azaz zajlana, ha lenne elég bolond, jelentkezni
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
FélOFF:gvass1 írta: ↑2024.08.11. 08:08 Mi tölt fel IGAZÁN?
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/mi-tolt-fel-igazan/
"Amikor beállok a lőállásba, úgy érzem, nincs más, csak a céltábla, a felszerelésem, és én. Feladatom, hogy a lövedéket a céltábla közepébe juttassam. Amikor az irányzékot igyekszem a célra rendezni, akkor egy pillanatra megáll minden és szinte érzem a csendet, a nyugalmat, a békét és a rendet. Ilyenkor arra gondolok, hogy a lőtéren kívül is csend, nyugalom, béke és rend van. Számomra az edzés, versenyzés íjjal, számszeríjjal, lőfegyverrel, vagy akár a dobás a darttal olyan, mint egy szellemi, lelki zuhanyozás." - Káldi Gábor: Az elöltöltő fegyveres lövészet alapjai, Előszó.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
nagyonszííííp.
(De ez kb. egy kisebb afrikai állam éves GDP-jébe kerül.)
Nekem van kettő is ebből, gáz-riasztósítva.
Mindenki vár valamit...
FélOFF: ezen nevetünk, de a monarchia korában és a két világháború között egy szegényparaszti vagy cselédsorból besorozott fiatalembernek a katonai szolgálata alatt végre lehetett rendes lábbelije és rendszeresen ehetett húst.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Valamint a leírásban szereplő bőséges és változatos reggeli sem gondolnám, hogy a MH jellemzője.gvass1 írta: ↑2024.08.09. 14:11 Izé, nem tűnik fel, hogy ez egy amerikaiból (rosszul) fordított és névcserélt vicces anyag?:-)
Amikor BME kockák csinálnak KKVE szabályokat. Nem kell ide Sanyi bácsi.
https://www.facebook.com/share/p/zwp8YLxUhu1jWvqy/
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb...
Wow, azt hittem ez szatíra, de... nem az? Nem az...aksurv írta: ↑2024.08.15. 22:16 Amikor BME kockák csinálnak KKVE szabályokat. Nem kell ide Sanyi bácsi.
Furcsa népek. Állt ma mögöttem kettő a boltban a pénztárnal. Az egyik a nyári élményéit és az ezzel kapcsolatos érzéseit a valós számok és racionális számok viszonya alapján próbálta szavakba önteni.
Most olvastam Telexen. Ismerős kommentje:
"Mondjuk hogy a villanykari gólyatáborban honnan lennének lányok, az nyitott kérdés."
Szerintem meg a kellőképpen leleményes hallgatójelöltek számára ez sosem jelentett akadályt...
Nóta benne, egy köröm_csipesznél_ még egy köröm_reszelő_ is veszélyesebb.
Milyen kis naiv, a szexhez nem feltétlenül kellenek lányok.
shall not be infringed
Hehehe. Szegény óvszer nélkül maradt, hosszú körmű, szőrös, izzadt gólyák...
- WildBear23
- Veterán
Én ennek most járok utána, mert egyszerűen nem hiszem el hogy valaki akkora F@SZ legyen, hogy tiltja a gumióvszer birtoklását BÁRHOL.aksurv írta: ↑2024.08.15. 22:16 Amikor BME kockák csinálnak KKVE szabályokat. Nem kell ide Sanyi bácsi.
Ha két fiatal szexelni akar, akkor szexelni is fog, ha nincs óvszer akkor óvszer nélkül, aztán vagy sikerül a védekezés, vagy mehet abortuszra, rosszabb esetben a nemibeteg-gondozóba..
Mod: és úgy tűnik, hogy tényleg igaz a hír..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára WildBear23 2024.08.16. 18:47-kor.
Izmos férfitest. Kockáknál.
Hasonló a valószínűsége, mint a csajok felbukanásának.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Ez jött szembe:
- WildBear23
- Veterán
Bevinni tilos (pl. ölben, kézben, tokban, stb.), magától bemehet.
A Honvédségnél meg max. gyíkhús ami elképzelhető, az is egyre inkább csak úgy, ha megveszik maguknak a kantinban.
Írok is a szöszi unokahugomnak, hogy kinevezték-e már valami generálisnak, vagy éhenhalt.
Ez évek óta így van, biztos forrásból tudom. ( Fiam tavaly végzett ott)WildBear23 írta: ↑2024.08.16. 18:33 Én ennek most járok utána, mert egyszerűen nem hiszem el hogy valaki akkora F@SZ legyen, hogy tiltja a gumióvszer birtoklását BÁRHOL.
Ha két fiatal szexelni akar, akkor szexelni is fog, ha nincs óvszer akkor óvszer nélkül, aztán vagy sikerül a védekezés, vagy mehet abortuszra, rosszabb esetben a nemibeteg-gondozóba..
Mod: és úgy tűnik, hogy tényleg igaz a hír..
A különbség csak annyi, hogy tavaly emailban jött ez az infó, most azért van ekkora felhajtás, mert a facsén is posztolták.
Fizetett bér-Troll.
Pedig az.
A BME VIK gólyatáborokban legalább másfél évtizedes hagyomány, hogy a szervezők nagyon rákészülnek: szigorúságban kreténebbnél kreténebb szabályokat találnak ki (pl. mosdóba kikéreckedés), plusz még ehhez hivatalos magyarázatot is. Amit a gólyák kérdésére fapofával előadnak. (Szerintem két hónapon át tükör előtt gyakorolják, nehogy elröhögjék magukat.)
Például 2008-ban alkoholtilalom volt - sok más kicsinyes hülyeség mellett -, pont az első nap végéig, amikor bejelentették, hogy vicc volt, augusztus gólyája, Lada Samara…
A hivatalos magyarázat pedig az volt, hogy van ezer fő elsőéves, abból több százan ott vannak a gólyatáborban, és csak tizennéhány lány van, akiket csak így lehet megvédeni a hormonoktól túlfűtött, kiéhezett és részeg 18-19 éves fiúktól.
Most úgy tűnik, szintet léptek: az egész országot meg akarják szívatni. És ebben a HÖK is partner: pár napra vállalják egy jó heccért, hogy bohócot csinálnak magukból, önként, és belül pukkadozva röhögve. A média remekül ráharapott a csalira, csak még nem vágták be nekik a hegyes acélkampót, hanem még nyeletik (szépen horgászul mondva)…
…legalábbis nagyon remélem.
Utóirat: legutóbbi információim szerint viszont a gépészkari Senior Gárda a jófej, segítőkész, felelősségteljes, nem szívatós csapatból pont régi generációk inverzévé, és a legnagyobb trógerek gyűjtőjévé vált.
(a facebookon még horgászbolttal volt)
https://m.hvg.hu/tudomany/20240818_fegy ... -tanulmany
"Engedje meg, hogy bemutatkozzak. Kohn Winnetou vagyok."
AndyA írta: ↑2024.08.18. 13:54 https://m.hvg.hu/tudomany/20240818_fegy ... -tanulmany
Így semmit sem ér a kutatás. Az asszonyt kellet volna kérdezni…
a péniszmérettel kapcsolatos elégedettség/elégedetlenség önbevalláson alapult, nem közvetlen méréseken, ami torzításhoz vezethet. Megbízhatóbb többelemes indexek kidolgozása javíthatja a jövőbeli kutatási eredményeket.
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Én kérek elnézést.
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
Nempolkorrekt, de jó
Soviet Bodyarmor 6B3 Afghan War 1979-1989 - FélON, mert ilyen lehetett volna a korabeli reklámja.
-
- Veterán
- WildBear23
- Veterán
2. Wesker elvérzik a küldetés legvégén - Legjobbak a pokolban
3. Joss Beaumont a helikopter előtt, amit soha nem ért el - A profi
4. Der Untergang - A bukás
- TotoHU
- Veterán
- Kapcsolat:
Ifjabb Schobert Norbert beöltözésének apropóján már jönnek a mémek
“Tojás - Norbi Update kód: 1”
“A tyúkokat etesd meg”!
- gvass1
- Kereskedő
- Kapcsolat:
A kifinomult NÉMET HUMOR diszkrét megnyilvánulása, amikor a Braunschweig fregatt Londonban a Temzén az Imperial March-ot bömbölteti:-)))
https://www.telegraph.co.uk/news/2024/0 ... on-thames/
(Hejj, ha ezt Franz von Hipper megélhette volna...)
https://www.telegraph.co.uk/news/2024/0 ... on-thames/
(Hejj, ha ezt Franz von Hipper megélhette volna...)