Fortitu írta: ↑2024.04.16. 10:51
Szóval mehetne a munkatárs keresés a sima topikba is.
Bérsávot meg hát illik megjelölni a hírdetésben, de a legtöbb munkáltató nem teszi.
Jah, egyszer amikor fiatal voltam és bohó, akkor jelentkeztem egy címeres nemzeti hivatalhoz..
Kitöltöttem ezer papírt, xls táblában a végzettségek, nyelvvizsgák, külön engedélyeztem, hogy a döntésben résztvevők megismerhetik az adataimat, stb..
Állásinterjú, majdnem 3 órán keresztül tartott, minden szuperül ment, a végén kérdezik a fizetési igényt.
Terepszínű arcot vettem fel és visszadobtam a labdát, hogy Önöknél honnan tudunk elindulni a béralkuval..?
Azt mondták ácsi, nálunk nincs béralku, fix fizetések vannak.
(Na már itt rosszat sejtettem)
Mondom jó, ha fix, és nem lehet eltérni tőle, akkor mondják el mennyi az a fix.
Azt ők nem tudják, mert azt a bérosztályon tudják kiszámolni.
Mondom akkor számolják ki, és küldjék el SMS-ben, mert ha jól értem csak annyit dönthetek hogy igen/nem.
Erre ők, hogy akkor is be kell írniuk valamit.
Mondtam valamit (aktuális fizum +30%), erre "Szó bennszakad, hang fennakad" - mondom nekik mi van, keveset mondtam?
Ezt az egész 3 órás f.aszkodást, meg az otthoni előjátékot (borotválkozás, öltöny, okos tekintet begyakorlása) megspórolhatták volna ha előre elküldik, mennyit tudnak fizetni, és csak akkor kerül sor az interjúra, ha a jelöltnek ez O.K.
A bónusz hogy két hét múlva felhívtak hogy hogy döntöttem, visszakérdeztem hogy akkor mennyi lesz a fizu?
Ja, azt még nem számolták ki.
Szóval munkavállalóként egy nagy talicska majmot küldenék minden hirdetőnek, aki nem írja ki a fizut; aztán a másik oldalon állva (ülve) árnyalódott azért a véleményem.