Igen én is néztem ki ez a csávó, igazi megszállott woke-bozótharcos kretén.
Azért persze én is csak poénból tolom be ezeket a cikkeket meg filmeket. Idióták mindenhol vannak, itthon is, baromságokat hangosan kajabáló hazai cikkeket is lehetne lobogtatni bőven. Szerzőket nem is említek, mert politika lesz belőle.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Azt is sokszor el szoktam mondani a félreértések elkerülése végett, kvázi disclaimer-ként, hogy nem politikai okokból vagyok a woke-BLM ellensége, mivel a jellemzően anti woke-os politikai irányzatokat is rühellem. Egyszerűen az egészet egy durva szellemi elnyomásnak tartom, mesterségesen generált és iszonyatosan túltolt irányzatnak, ami ráadásul a sokkal fontosabb globális problémák elől viszi el a szellemi energiákat - ez is a feladata, álprobléma, terelés, szemfényvesztés.
Egyre növekvő gazdasági egyenlőtlenségek, a világ vagyona 63%-ának a leggazdagabb 1% kezében összpontosulása, dőzsölő nyugat vs. nyomorgó globális dél, a környezetszennyezés akut és sürgető kérdései, stb stb. Ezekkel kéne foglalkoznia a hollywood-i tudatiparnak, nem azzal hogy vannak-e vagy nincsenek négerek a Shogun c. filmben. És igen, a néger is egy teljesen valid magyar szó, a latin nigreos-ból (=fekete) ered, mindenféle negatív konnotáció nélkül. Tehát ezt nekünk magyarul ÉR mondani, a PC fanoknak sajnos itt csend legyen.