Igen, benéztem és korrigáltam.
Kollégával többször egyeztetünk naponta de ha gyorsan pörögnek az események akkor ilyen előfordul, közben mindenki éli az IRL életét.
Nem is bírálom felül a döntését.
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Igen, benéztem és korrigáltam.
Koszi a valasztChuck Norris írta: ↑2019.01.25. 18:56 Igen, benéztem és korrigáltam.
Kollégával többször egyeztetünk naponta de ha gyorsan pörögnek az események akkor ilyen előfordul. Nem is bírálom felül a döntését.
Nem horgász fórum ez, kolléga!
Ez az ő dolga, pont annyit kockáztat mint ha PV-t hord.
Ezt nem értem.. volt olyan itt, aki nem kereskedőként fegyverrel kereskedett?Chuck Norris írta: ↑2019.01.31. 15:14 FONTOS MÓDODÍTÁS AZ ADÁS-VÉTEL SZABÁLYOKBAN!!!
2019. 01.31-étől módosítjuk az Adás-vétel szabályait az alábbiakkal.
Az ilyen, feltételezhetően üzletszerűen fegyverekkel kereskedő felhasználók tevékenységét több szempont alapján részletesen megvizsgáljuk. Amennyiben arra lehet következtetni hogy a regisztrált felhasználó jogellenesen magánszemélyként fegyverekkel engedély nélküli kereskedelmi jellegű tevékenységet folytat, akkor erről értesítjük a NAV-ot valamint a nyomozó hatóságot, és átadjuk részükre az adataikat valamint az IP címüket.
A leírtakat komolyan vesszük és betartjuk. Az utolsó mondatot is!
Volt, ki is tiltva. Vadul seftel a "sárgán" és több hirdetési portálon is.WildBear23 írta: ↑2019.01.31. 19:28 Ezt nem értem.. volt olyan itt, aki nem kereskedőként fegyverrel kereskedett?
Vagy ez most miért került ide?
Lehtne tudni a nicket? Csak hogy tudjuk kivel allunk szemben alkalom adtan...Blekk Rájgó írta: ↑2019.01.31. 19:33 Volt, ki is tiltva. Vadul seftel a "sárgán" és több hirdetési portálon is.
De ha már ebben a topikban vagyunk: szerintem a hosszú ideje 0 hozzászólásos nickek is törölhetők. Borítékolom, hogy provokátor/másodnick mind.
Téged ez továbbra sem fog érinteni, meg azokat se, akik bevásárolnak az akciós töltényből, aztán segítenek a vidéki tagoknak is hozzájutni, vagy akármi ilyesmi.
Köszi. (Haszonzerzési cél, fuvardíj nélkül, okáról és módjáról csak privátban, törvénytelen nincs benne.)Judge Dredd írta: ↑2019.01.31. 21:39 Téged ez továbbra sem fog érinteni, meg azokat se, akik bevásárolnak az akciós töltényből, aztán segítenek a vidéki tagoknak is hozzájutni, vagy akármi ilyesmi.
Továbbra is jóhiszeműen állunk először mindenkihez, de értelemszerűen ha egy 0 hozzászólásos kezd el ugrálni, akkor más megítélés alá fog esni, mint az, aki a közösség része. Moderátorként igenis próbálunk semlegesen, objektíven állni a problémákhoz. Szóval továbbra sem törlünk olyat, aki inaktív, vagy csak ellenszenves (szubjektív).Blekk Rájgó írta: ↑2019.01.31. 19:33 Volt, ki is tiltva. Vadul seftel a "sárgán" és több hirdetési portálon is.
De ha már ebben a topikban vagyunk: szerintem a hosszú ideje 0 hozzászólásos nickek is törölhetők. Borítékolom, hogy provokátor/másodnick mind.
..Judge Dredd írta: ↑2019.01.31. 21:39 Téged ez továbbra sem fog érinteni, meg azokat se, akik bevásárolnak az akciós töltényből, aztán segítenek a vidéki tagoknak is hozzájutni, vagy akármi ilyesmi.
Privát módon leírta Chuck neked is, hogy miről van szó, ennél konkrétabban nem tudom mit lehetne még hozzátenni. (Ha valamiért nem láttad, akkor írj nekem.) Neveket már csak azért sincs értelme felsorolni, mert ki tudja hányféle néven tolják. Amúgy meg simán nézd meg, milyen nickek lettek kitiltva. Én eléggé türelmes, meg toleráns ember vagyok, de már én is pedzegettem, hogy figyu, ezzel csinálnunk kellene valamit.
Szvsz abban nincs kivetnivaló, ha a beszerző keres valamennyit egy ügyleten, honorálva az időt' energiát, útiköltséget. De itt boltban megvásárolt termékről van szó, amelynek árát ismerik a felek, és az a plusz pár száz - ezer forint inkább arról szól, hogy megköszönjem valakinek, hogy segített nekem.Blekk Rájgó írta: ↑2019.01.31. 21:43 Köszi. (Haszonzerzési cél, fuvardíj nélkül, okáról és módjáról csak privátban, törvénytelen nincs benne.)
Jah, nem is erről van szó, hanem a pofátlan átverésekről, meg buherátorokról.zora írta: ↑2019.01.31. 23:07 Szvsz abban nincs kivetnivaló, ha a beszerző keres valamennyit egy ügyleten, honorálva az időt' energiát, útiköltséget. De itt boltban megvásárolt termékről van szó, amelynek árát ismerik a felek, és az a plusz pár száz - ezer forint inkább arról szól, hogy megköszönjem valakinek, hogy segített nekem.
A probléma a gusztustalan módon lealkudott, majd felvert árú használt cuccokkal van. Érdekes módon nekem legtöbbször tisztességes bukóval sikerült eladni a dolgaimat. És amikor a használt piacon is alacsonynak tekinthető árnál az érdeklődő első kérdése hogy "Mennyi az alja?", nem is tudom, mit mondjak hirtelen. Tisztuljanak innen.
Helló,Judge Dredd írta: ↑2019.01.31. 21:39 Téged ez továbbra sem fog érinteni, meg azokat se, akik bevásárolnak az akciós töltényből, aztán segítenek a vidéki tagoknak is hozzájutni, vagy akármi ilyesmi.
Privát módon leírta Chuck neked is, hogy miről van szó, ennél konkrétabban nem tudom mit lehetne még hozzátenni. (Ha valamiért nem láttad, akkor írj nekem.) Neveket már csak azért sincs értelme felsorolni, mert ki tudja hányféle néven tolják. Amúgy meg simán nézd meg, milyen nickek lettek kitiltva. Én eléggé türelmes, meg toleráns ember vagyok, de már én is pedzegettem, hogy figyu, ezzel csinálnunk kellene valamit.
Nálam a privát üzenetek funkció is megszűnt együtt az adás-vétel topikkal, ezért koldulok most itt. Tudom új vagyok a fórumonChuck Norris írta: ↑2019.02.01. 10:38 Nepperűzés ON
Néhány felhasználó mostantól nem látja az Adás-vétel topikot csak a fő fórumot. Indoka alább.
Kérdezősködni, követelőzni, anyázni nálam lehet. Továbbra sem a régről ismert, de kevésbé aktív tagokról van szó, nyugi.
Nepperűzés OFF
Privát üzeneteket visszaállítottam tudod használni.raid írta: ↑2019.02.01. 14:12 Nálam a privát üzenetek funkció is megszűnt együtt az adás-vétel topikkal, ezért koldulok most itt. Tudom új vagyok a fórumon, igyekszem majd aktív lenni csak egyenlőre kezdő ként a nem halálős és a kezdőknek szóló topik napi tanulmányozásával a bennem felmerült kérdésekre megkaptam a választ. Amennyiben van lehetőség rá szeretnék hozzáférést kérni az adás-vétel topikjához, mivel első gázpisztolyom megvásárlása előtt állok jelenleg és ha lenne egy számomra kecsegtető vétel akkor arra lecsapnék
.
Rendben, köszönöm! Még egy olyan hasfájásom lenne, hogy a hozzászólásokhoz csatolt képekre is azt írja hogy nincs hozzáférésem megtekinteni. Erre van még orvosság esetlegChuck Norris írta: ↑2019.02.01. 16:51 Privát üzeneteket visszaállítottam tudod használni.
Az AV topikot viszont nem fogod tudni használni mint a nevében is benne van, az aktív felhasználók számára biztosított. Ha most állsz első fegyvered vásárlása előtt, akkor ajánlom a fegyverboltok kínálatát.
Teljes jó szándékkal, kezdőként ne vásárolj használt gázpisztolyt!raid írta: ↑2019.02.01. 14:12 Nálam a privát üzenetek funkció is megszűnt együtt az adás-vétel topikkal, ezért koldulok most itt. Tudom új vagyok a fórumon, igyekszem majd aktív lenni csak egyenlőre kezdő ként a nem halálős és a kezdőknek szóló topik napi tanulmányozásával a bennem felmerült kérdésekre megkaptam a választ. Amennyiben van lehetőség rá szeretnék hozzáférést kérni az adás-vétel topikjához, mivel első gázpisztolyom megvásárlása előtt állok jelenleg és ha lenne egy számomra kecsegtető vétel akkor arra lecsapnék
.
Belépés nélkül látszik az AV, legfeljebb írni nem tud bele.Chuck Norris írta: ↑2019.02.01. 10:38 Nepperűzés ON
Néhány felhasználó mostantól nem látja az Adás-vétel topikot csak a fő fórumot. Indoka alább.
Kérdezősködni, követelőzni, anyázni nálam lehet. Továbbra sem a régről ismert, de kevésbé aktív tagokról van szó, nyugi.
Nepperűzés OFF
Tisztelt Erő úr!Chuck Norris írta: ↑2019.02.01. 10:38 Nepperűzés ON
Nepperűzés OFF
És ez így van jól. Nem-regisztrált tagok ne is lássák.Pithecus írta: ↑2019.02.02. 11:25 Tisztelt Erő úr!
Belépés nélkül én, a poroshasú újonc se látom az AV-topikot. Mivel minden időmet (nem) ott szoktam tölteni, így nem zavar a dolog különösebben, csak mivel felszólítottál erre, gondoltam szólok.![]()
Üdv: Pithecus, a zöldfülű
ui: További kérésedre ismeretlenül is kézcsók a kedves mamának!![]()
Tisztelt Törvény úr!
Sajnos továbbra sem látom a hozzászólásokhoz csatolt, képeketChuck Norris írta: ↑2019.02.01. 10:38 Nepperűzés ON
Nepperűzés OFF
Most csekkold.raid írta: ↑2019.02.02. 14:29 Sajnos továbbra sem látom a hozzászólásokhoz csatolt, képeket
Csak az alábbi hibaüzenetet
Köszönöm elmúlt a fájdalom!Judge Dredd írta: ↑2019.02.02. 14:46 Most csekkold.
mod.: Elvileg rendberaktam a Chuck által beállított új csoport jogosultságait. A fórumot full ugyanúgy látják, használhatják, de az AV-t egyáltalán nem is látják. A nem-regisztrált tagok sem látják az AV-t, de a fórumot szabadon tudják olvasni.
Ha valami nem stimmt, kiabáljatok![]()
Írj privátot, hogy mire szeretnéd miért, aztán megbeszéljük.Martin Riggs írta: ↑2019.02.09. 21:07 Tisztelettel kérdezem, hogy van e legális lehetőség nick váltásra?
Evvel kapcsolatban tényleg nem tartozik ránk semmi?
Nem kell túl dimenzionálni a dolgokat. Nincs olyan oka, aminek bármilyen módon köze lenne a fórumhoz, vagy annak tagjaihoz.
Mi se kérdeztünk. Technikailag lehetőség van rá, őstag kérte, miért ne?
Mondjuk elég sz@r, hogy az idézetekkel megmaradt a korábbi nicknév...Chuck Norris írta: ↑2019.02.10. 20:28 Mi se kérdeztünk. Technikailag lehetőség van rá, őstag kérte, miért ne?
Mert az a hsz már nem az övé. Amúgy sem akarnánk ezt titkosban tolni, működik a név változtatás de legyen vissza követhető.
Úgy meg mi értelme az egésznek?Chuck Norris írta: ↑2019.02.11. 09:07 Mert az a hsz már nem az övé. Amúgy sem akarnánk ezt titkosban tolni, működik a név változtatás de legyen vissza követhető.
Judge Dredd írta: ↑2019.02.21. 14:14 Tuba 3 napig kitiltva tartalmi topikrombolás miatt.
1. figyelmezetés.
2 perccel később már utána is pakoltam, de köszi.
Az beszél így, aki a bőség forrásából meríthet...Judge Dredd írta: ↑2019.02.28. 15:31 Adás-vételből átpakoltam pár hozzászólást az Offba.
Úgy voltam vele, hogy némi off elfér ott, de azért egy darab combra ennyire ráizgulni...
Vatera, írjad le nyugodtan.WildBear23 írta: ↑2019.03.01. 11:52 Bocsi, én voltam, nem tudtam hogy ezt nem szabad.
Csak a v...-ra vonatkozik?
Szakmai okból lett volna érdekes. A két érdekes képet berakhatom a szaktopicba?
(Illetve; lehet, hogy érdemes lenne egy külön gázriasztó konverziós topicot nyitni, ne legyen egyben minden, ami nem halálos..![]()
És pontosan ugyanaz a lőfegyveresben.
Mindjárt foglalkozunk a dologgal, de előbb megbeszéljük, egyértelmüsítjük a szabályokat ezügyben.
Judge Dredd írta: ↑2019.03.04. 14:34 Mindjárt foglalkozunk a dologgal, de előbb megbeszéljük, egyértelmüsítjük a szabályokat ezügyben.
Így meg beszélni nem lehet semmiről. Valami középutat kell találni...gvass1 írta: ↑2019.03.04. 14:40 IMHO semmi ertelme a szabalyozott es csak tagoknak nyilt advet topiknak, ha barki, barhova betehet egy hirdetest mashol vagy itt, azt viszont meghivatkozhatja a szaktopikban, aztan akar le is tagadhatja, h az ove. Hany ilyen volt a regi keken, OMG.
IMHO ezt a jelenlegi szabaly is kifejezetten tiltja, jogosan.
ööö, miért kéne beszélni valahol máshol megjelent magánszemély által feltett használtcikk-hirdetésről???
Hát ide pont ne. Rakd be élesbe, vagy offba, vagy nemhalálosba, aztán innen törlöm ezt majd.
Szó szerint, az én "ár nélküli hirdetés" hsz-emet törölted.
Az eredetit is csak visszamásolta.
Átfújtam.