Ez nagyon szar... (már annyira, hogy szinte jó)AndyA írta: 0-02-05-82937ed3d5c0d0000e1aa7f780d3127d726a5b56b899ecf30f69c151daa06829_9f026021f9707975.jpg
Már várom gvass1 hozzászólását a 3 B+-gel, és az "ezt nem láttam jönnivel".![]()
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátorok: Chuck Norris, Judge Dredd, Harry Callahan
Ez nagyon szar... (már annyira, hogy szinte jó)AndyA írta: 0-02-05-82937ed3d5c0d0000e1aa7f780d3127d726a5b56b899ecf30f69c151daa06829_9f026021f9707975.jpg
Már várom gvass1 hozzászólását a 3 B+-gel, és az "ezt nem láttam jönnivel".![]()
Kérd meg, hogy lécci ne küldjön KariGeri - MikuGeri poénokat…
Haj, a régi szép idők nagyszüleim telkén, ásó, lapát, füstpatron...
nemtokregelni írta: ↑2023.10.11. 17:57 Haj, a régi szép idők nagyszüleim telkén, ásó, lapát, füstpatron...![]()
Egyértelmű. Nem friss járat volt.
Azt úgy hívják: SOx
35 - 50 vagyok, de nem értemgvass1 írta: ↑2023.10.15. 07:22 SZINTE minden...a '80-as évek nosztalgiája:-)))
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/80-a ... ztalgiaja/
![]()
A hiba az Ön készülékében van.szöged írta: ↑2023.10.15. 11:32 35 - 50 vagyok, de nem értem
ezek szerint nem voltam egészséges fiúgyermek
táposzsák, bicska meg karóra akkor is a rendelkezésemre állt
életlen pisztoly nem tartozott a vágyaim közé
mint ahogyan sportautó sem (azzal nem jó csapatni a gátoldalban)
naccsöcsű csaj természetesen fiatalon jó lett volna, de fogalmam sincs, hogy ki a képen látható nyilvánvalóan erősen vallásos hölgy
Szigorúan csak kutatási célokból - mellékelek egy hiteles korhű forrást:
Fejre hamu...
rákerestem
Szar kamaszkorod lehetett, se Neckermann katalógus, se Sabrina klipek...
Mamám modellező varrónő volt, ezerrel készült nála a LEE, és a RITT farmergatya.
+női fehérnemű
gvass1 írta: ↑2023.10.15. 07:22 SZINTE minden...a '80-as évek nosztalgiája:-)))
http://www.kaliberinfo.hu/nap-kepe/80-a ... ztalgiaja/
![]()
Akkor még nem volt róla Full HD videó a pórNhábon
mivel a lányokat szereti, hímnemű egyed szóba sem jöhet.
lim x->0 f(x)=π^na
Fejből, sok értelme nincs is :p
Nyilván szakmailag úgy gondolkodnak, hogy repülő zárt terében biztonságosabb egy viperával verekedni, mint lőfegyvert használni.
Ráadasul egy 80% körüli pia pl. Stroh nem csak verekedésre jó, mert csak egy szikra kell neki.WildBear23 írta: ↑2023.10.19. 07:06 Nyilván szakmailag úgy gondolkodnak, hogy repülő zárt terében biztonságosabb egy viperával verekedni, mint lőfegyvert használni.![]()
Főleg a rövidebb, 18", 16" jobb így zárt térben.
De ha már ott vagy, magyarázd már el nekik pls, hogy a dutyfree shopban megvett literes pia üvegét eltörve veszélyesebb közelharcfegyver, mint egy körömolló..![]()
Screenshot_20231019-070506_Chrome.jpg
Azt pont nem szabad felvinni
Parfüm?
Külön kiemelik a tiltólistában?
Amit duty freeben árulnak az felviheted. És ott sok nagyon jól éghető dolgot árulnak.
Ráadásul a többsége 100 ml alatti csomagolás. Amúgy otthonról is vihetsz ilyet, mondjuk kézfertőtlenítő címén, akár több kis 100 ml-es üveggel. Még a biztonsági ellenőrzésen is simán átmegy. Kézfertőtlenítő, manapság, a covid árnyékában? El nem tudom képzelni, hogy kidobassák, különösen, ha valami "gyári" flakonban van. Az még arra is jó a parfümös üveggel szemben, hogy jól megnyomod, és még spriccel is, "lőni" is lehet vele a tüzet.
A parfümök általában 30-60-100 milliliteres kiszerelésben kaphatók. A dutyfree shopban vehetsz bármennyit, max. a fogadó országban kell vámot fizetned a limit feletti mennyiségért. De hát oda egy gépeltérítő nem tervez megérkezni..AndyA írta: ↑2023.10.19. 08:53 Ráadásul a többsége 100 ml alatti csomagolás. Amúgy otthonról is vihetsz ilyet, mondjuk kézfertőtlenítő címén, akár több kis 100 ml-es üveggel. Még a biztonsági ellenőrzésen is simán átmegy. Kézfertőtlenítő, manapság, a covid árnyékában? El nem tudom képzelni, hogy kidobassák, különösen, ha valami "gyári" flakonban van. Az még arra is jó a parfümös üveggel szemben, hogy jól megnyomod, és még spriccel is, "lőni" is lehet vele a tüzet.
köszi
Igyekszik az ember, ahogyan szerény képességeitől adódik.
Az elso sem eredeti. Vagyis hat korabeli, de az elc szandekaval keszult.
ja. amíg egy golóbis a pukkából telibe nem veri a palackot.
A Föld címe a Csillagkapuban.
Ez a Földnek a címe, ezt kellett betárcsázni, hogy a Földre juss.
Igen, de az minden bolgyón más.
Azert azt se feleftsetek el, hogy a hazilag barkacsolt csillagkapuhoz kenyerpiroto is kell:)